Motorola AP6532 Access Point

A Motorola AP6532 egy igazi újdonság a Motorola nagyteljesítményű 802.11n Access Pointja között. 300Mb/s adatátviteli képesség, intelligens adatcsomag továbbítás, biztonsági funkciók, QoS, és központi vezérlő kapcsolat nélküli működés jellemzi. Az AP 6532 második rádiója WLAN kapcsolat kialakítására vagy szenzor funkcióra egyaránt alkalmas.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

Az automatikus csatorna és adóteljesítmény vezérlés olyan hétköznapi problémákra ad megoldást, mint a más rádióforrásból származó interferencia, vagy az AP-k nem ideáls elhelyezése. Felhasználói beavatkozás nélkül, automatikusan megtörténik ilyenkor a csatorna váltás, vagy  az adási teljesítmény csökkentése, növelése az optimális lefedettség érdekében.

Az AP6532 független működésű Access Point abban az értelemben, hogy a központi kontrollerrel történő kapcsolat megszakadása esetén is ellátja valamennyi, az adatforgalommal és hálózatbiztonsággal kapcsolatos feladatait, beleértve a kontroller funkciót.

Hézagmentes biztonságot jelent a 2-7-es rétegű beépített tűzfal, az AAA RADIUS szolgáltatás, a VPN kapu és a hálózati betörések ellen alapvédelmet nyújtó IPS-Lite funkció. A két rádióval ellátott AP6532 mindkét rádiós egysége frekvencia független, így a 2,4GHz vagy 5GHz sávban egyaránt tud dolgozni mindkettő.

A 802.11n hálózat teljes, 300 Mb/s teljesítményét kihasználja az új AP, miközben az olcsóbb, 802.3af PoE típusú tápellátásra van csak szükség.

Az AP6532 támogatja valamennyi, a Motorolától elvárt mobilitás funkicót, így a gyors, megelőző barangolást 2-es és 3-as rétegben, miközben teljesítmény kiegyenlítés történik az AP-k között, az adatáviteli sebesség optimális megválasztásával. Egy AP virtuálisan 4 access point-tal egyenértékű, vagyis egymástól függetlenül, 4 virtuális alhálózatot kezel. Ennek különösen a VoWLAN alkalmazásoknál nagy a jelentősége, ahol dedikált sávszélesség és megfelelő prioritás (QoS) szükséges a jó minőségű beszédátvitelhez.

Műszaki adatok
Gyártó: Motorola
Azonosító: AP6532
Főkategória: Vezeték nélküli hálózatok
Alkategória: Access Pointok
Megszűnt termékIgen

Ajánlatkérés