Motorola AP7131 Access Point

Az egy-két vagy áhárom rádióval szerelt AP7131 szinte újradefiniálja a WLAN hálózatok elérési pontjainak funkcionalitását. A vezetékes hálózattal vetekedő átviteli sebesség, hatalmas átbocsátóképesség és lefedettség jellemzi az új modellt. A legtöbb környezetben alkalmas lehet a vezetékes Ethernet hálózat kiváltására. A három-rádiót magába foglaló különleges kivitelben szimultán valósul meg az adat- és a hangátvitel, a vezetékes kapcsolat nélküli Mesh-hálózat, és a szenzor elvű működés, amely a hálózati betörésvédelem alapját képezi.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

A teljesen DFS kompatibilis eszköz a 802.11n hálózatok sebességét kínálja, és egyszerre működhet önálló elérési pontként, valamint a vezeték nélküli switch (WS5100) antennájaként (AP300). Az elegáns kivitelnek köszönhetően akár a raktári területen, akár egy hotel előterében megállja a helyét.

Motorola AP-7131 tulajdonságok

A jelenleg elérhető maximális 300Mbps átviteli sebességet kínálja, 802.11n hálózatban, és automatikusan kiszolgálja a 802.11a/b/g rádiók valamelyikével ellátott klienseket is. Nemcsak adat, hanem QoS minőségű hang- és videojelek átvitele esetén is kiváló teljesítményt nyújt.

  • 3×3 MIMO
  • 20/40 MHz-es csatorna szélesség a 2.4GHz és az 5GHz tartományban
  • AMSDU és AMPDU adatkeret
  • Csökkentett távolság az adatkeretek között
  • 300Mbps adatátviteli sebesség

Adaptív AP üzemmód

A vezeték nélküli switch-en keresztül vagy a hálózati központból (NOC) vagy pedig a kapcsolat esetleges megszakadása esetén önálló elérési pontként működik.

Integrált „router”, DHCP szerver, tűzfal és AAA szerver, NAT

Az integrált funkcióknak köszönhetően nincs szükség újabb hálózati eszközök vásárlására, egy eszközzel, egy pontból biztosítható és menedzselhető valamennyi funkció, beleértve egy „Hot-Spot Gateway-t” is.

Mesh hálózat

Vezeték nélküli hálózatokat építhetünk az AP-7131-esekkel anélkül, hogy vezetékes hálózathoz kéne kapcsolódni egynél több ponton. Távolabbi, vagy nehezen bekábelezhető területeken gyorsabban és kisebb költséggel építhető vezeték nélküli hálózat.

802.11i, WPA2 és WPA, IPSec titkosítás

Végpontból végpontig tartó, vállalati szintű titkosítás és adatvédelem.

Hamis AP detektálás minden sávban, alaplapi IDS, dedikált IPS szenzor

A hálózati védelem is beépítésre került az új berendezésbe, a hálózatra csatlakozó hamis AP-ket azonnal detektálja, a hálózat közelében megjelenő rádiós egységekről folyamatos tájékoztatást küld.

Műszaki adatok
Gyártó: Motorola
Azonosító:
Főkategória: Vezeték nélküli hálózatok
Alkategória: Access Pointok
Megszűnt termékIgen

Ajánlatkérés