Motorola DS6608 vonalkód olvasó

A Motorola DS 6600 sorozat egy hordozható, kétdimenziós CCD kamera alapú vonalkód olvasó. Általánosságban elmondható, hogy a CCD alapú érzékelők jobb minőségű felvételt készítenek, mint az olcsóbb, CMOS alapú érzékelők, így az olvasó alkalmas valamennyi egy- és kétdimenziós kód irány-független olvasására, ezen felül pedig állóképkészítésre (fényképezésre, DS 6607 változat).

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

A DS 6600-os sorozatú olvasókba beépített CCD kamera egy digitális képet készít a leolvasandó kódról, és ezt a képet továbbítja a dekódoló egység felé. Az új olvasó a kiváló olvasási és ergonómiai tulajdonságai miatt egyszerre két vonalkód olvasó családot váltott le: a VS 4000-es képalkotót és az LS 6000-es irány független olvasásra felkészített olvasót. A fentiekben felsorolt tulajdonságok miatt jelenleg a DS 6608-as a kereskedelmi alkalmazású kézi vonalkód olvasók legprofesszionálisabb darabja.

PDF417, Datamatrix, Postai és más kódok irány független olvasása

A kisméretű alkatrészeket, elektronikus komponenseket általában a kis helyigényű DataMatrix kóddal jelölik és azonosítják. A nagysebességű csomagszortírozó rendszerekben a MaxiCode-ot találjuk, a leveleken pedig a speciális, kétféle magasságú vonalakból álló, úgynevezett postakódot. A PDF417 egy univerzális, a legtöbb szabványügyi testület által jóváhagyott kétdimenziós vonalkódrendszer. Használják például az autó- vagy más feldolgozóiparban termékjelölésre, személyi okmányok adatainak rögzítésére, vagy postai bélyeg kiváltására. Az új DS 6608 garantálja a fenti 2D-kódok tetszőleges kombinációjának biztonságos és nagysebességű olvasását.

 Képalkotás – fényképkészítés

A DS 6608-as készülék csak vonalkódokhoz használható, a DS 6607-es azonban képes VGA felbontású, fekete-fehér állókép készítésére is 256 szürkeárnyalatban. A gombnyomásra készülő fénykép tömörítése és adatátvitele a HOST rendszer felé az olvasóban állítható be. A kimeneten megjelenő formátumok megfelelnek a közismert és elterjedt szabványos grafikus formátumoknak.

 Ergonómikus külső

 A DS 6600 különlegesen jó ergonómiával rendelkezik, könnyű és kényelmes használni akár több órán keresztül is. Az olvasás kétujjas nyomógombbal indítható, a lézeres célkereszt és a négy sarokpont megkönnyíti a célzást, a felhasználó pontosan látja a beolvasandó terület határait, még erős környezeti fény esetén is.  Az elektronikát ütésálló, masszív ház rejti, így akár 1,8 méter magasból többször, kemény felületre is leejthető, anélkül, hogy megsérülne. Az eszköz újfajta vonalkódok olvasására is beprogramozható a FLASH memória frissítésével. A készülékhez opcionálisan intelligens állvány rendelhető.

 Főbb jellemzők:

  • 2D kódok: PDF417, postakódok, vektor és mátrix kódok irány-független olvasása. A DS 6608 automatikusan megkülönbözteti a különféle típusú egy- és kétdimenziós kódokat, és azokat tetszőleges irányba forgatva, nagy sebességgel felismeri és dekódolja.
  • VGA felbontás: a DS 6607-es modell 640×480 felbontása VGA minőségű fénykép készítésére alkalmas, 256 szürkeárnyalatban. A megszokottnál nagyobb olvasási távolság a kisméretű, miniatűr méretű kódokra is érvényes. JPG, TIFF és BMP formátumokat támogat. Az elkészült képek továbbítása tetszőleges formátumban és tömörítéssel lehetséges, nagy adatátviteli sebesség mellett.
  • Lézeres célkereszt, amely nem csak a pontos célzást segíti, hanem ergonómiailag is megkönnyíti a felhasználó munkáját. A leolvasandó kódnak a piros sarkokkal jelölt téglalapba kell kerülni az azonnali olvasáshoz.
  • Az edzett üvegablak gyakorlatilag karcolásmentes, így az olvasási teljesítmény hosszabb használat esetén sem romlik.
  • Adatformázás és könnyű szoftver frissítés új kódok felismeréséhez. A felhasználó egy olyan eszköz birtokába jut, amely a jövőben szabványosítandó és bevezetett kódok olvasására is alkalmassá tehető egy egyszerű programfrissítéssel.

 Javasolt alkalmazási területek:

  • Kereskedelem
  • Gyártás
  • Logisztika
  • Dokumentumtárolás
  • Okmányok

Ajánlatkérés