Motorola ES400 vállalati digitális asszisztens

Kisméretű, zsebben hordozható digitális asszisztens (EDA) nagy üzletekhez. A Motorola legkisebb méretű, zsebben hordozható digitális asszisztense olyan átfogó hang- és adatátviteli funkciókkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik munkatársai számára, hogy ne csupán kapják az információt, de reagálni is tudjanak rá – azonnal. Nincs többé feldolgozandó papírmunka a nap végén.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

Nincs többé késedelem a külső helyszínekről beérkező információk esetében. Nincs többé hosszadalmas információgyűjtés az utazások előtt. Most az adatok begyűjtéséhez és eléréséhez, a legjobb döntések meghozatalához, illetve a helyszíni munkavégzéshez szükséges adatok mindig kéznél vannak. Hogy mi az eredmény? A tervezett akciók maximális hatékonysággal és gyors reakcióidővel valósulnak meg, ami nagymértékben növeli az ügyfelek elégedettségét, a vállalat hatékonyságát, teherbírását, valamint a márka értékét.

A legnagyobb kihívást jelentő vállalati alkalmazások futtatásához elegendő áramforrás:

600 MHz-es, nagy teljesítményű ARM 11 processzor, extra nagy méretű memória tárhely (256 MB RAM/1 GB Flash memória) és a felhasználó számára hozzáférhető microSD kártyafoglalat, amely akár 32 GB további tárolási kapacitást biztosít

Vállalati szintű tartósság:

A többszörös MIL-STD és IEC előírások állandó megbízható működést biztosítanak – az ES400 ellenáll 1,22 m-ről történő leejtéseknek; kibír 300 egymást követő, 0,5 m-es leejtést, illetve kitehető por, nedvesség és eső hatásának is.

Speciális ergonomikus kialakítás:

A Motorola díjnyertes ipari tervezőcsapata kutatásokat követően új szintre emelte a hasonló méretű készülékek használatának egyszerűsítését – egyszerű adatbevitelt biztosítva a kéz méretétől függetlenül, kevesebb mozdulattal és nagy mértékben intuitív készülékkezeléssel

Motorola vállalati felhasználói felület (MEUI):

Kategóriájában elsőként az iparágon belül ez az egyedi és testreszabható vállalati szintű interfész gyorsabb és egyszerűbb hozzáférést biztosít a különböző funkciókhoz és alkalmazásokhoz, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyéni munkafolyamataik javítása, valamint a munka hatékonyságának maximalizálása érdekében személyre is szabják az interfészt.

Motorola MAX FlexWAN:

Az iparágon belül első kétsávos, a felhasználó által választható 3,5 G szélessávú WAN (GSM HSPA és CDMA-EVDO Rev A); ugyanazon eszközkészlet ismételten üzembe helyezhető bárhol a világon, bármilyen hálózatban; bármelyik vagy mindkét hálózaton bármikor aktiválható („egyérintéses váltás” a hálózatok között).

Kategóriáján belül a legjobb 3 hüvelykes, színes érintőképernyős kijelzés:

A PenTile® technológia révén a hagyományos kijelzők fényerejének kétszeresét nyújtja fele annyi áram felhasználása mellett; ezáltal kíméli az akkumulátort, miközben kiváló leolvashatóságot  biztosít – kültéri viszonyok mellett is; speciális algoritmusok élesebbé varázsolják a széleket a szöveg könnyebb olvashatósága érdekében.

Beépített biometrikus ujjlenyomat-leolvasó: 

Biztosítja, hogy csupán a jogosultsággal rendelkező munkatársak férhessenek hozzá a készülékhez és a hálózathoz.

Három éves rendelkezésre állás:

Kiküszöböli a rövid készülék-élettartamból eredő problémákat – egy-egy modell hónapok helyett évekig használható.

Nagy felbontású (3,2 Mp-es) autofókuszos digitális fényképezőgép:

 Lehetővé teszi a 1D és 2D vonalkódok, aláírások, fényképek és kiváló minőségű videofelvételek egyszerű rögzítését; a felhasználó által szabályozható fényforrást biztosít az optimális vonalkód-rögzítéshez.

Kompatibilitás a Motorola Mobile Security Suite alkalmazással:

 Védelmet biztosít a készülék szintjén –  a tűzfal, a behatolás védelem, a kikényszerített hitelesítés, valamint az integritás nyomon követése védelmet biztosít az ES400 készülékeken található, vagy a rajtuk áthaladó adatoknak; a mobil virtuális magánhálózati (MVPN) megoldások vezetékes minőségű biztonságot nyújtanak a vezeték nélküli kommunikációhoz a megszokott teljesítmény-romlás nélkül.

Egyszerű globális távoli kezelés:

A Motorola Mobility Services Platform (MSP) platformmal fennálló kompatibilitás lehetővé teszi az összes készülék átfogó és rugalmas központosított kezelését bárhol a világon, egyetlen konzolról

Motorola MAX érzékelő:

Az Interaktív érzékelő technológia (IST) automatikus képforgatást tesz lehetővé, az energiagazdálkodási funkciók pedig a műszak teljes időtartama alatt biztosítják az akkumulátor-töltöttséget, valamint az érzékelő adatainak egyedi alkalmazásokban történő felhasználását.

Motorola MAX helyzet-meghatározás:

A kategóriáján belül a legjobbnak minősülő GPS-implementáció lehetővé teszi a jelek rögzítését olyan területeken, ahol a jelek általában gyengék, például magas épületek között vagy beltérben, így a felhasználók több területen jutnak helyszínfüggő szolgáltatásokhoz; támogatja a segéddel ellátott és önálló, SUPL-kompatibilis GPS-t.

QWERtY, AZERtY és QWERtZ billentyűzetek:

Kategóriájában az egyetlen készülék, amely esetében három billentyűzet közül választhat – a különböző országokban történő egyszerű adatbevitel biztosítása révén támogatja a globális vállalati telepítéseket

Ajánlatkérés