Motorola MC50 vállalati digitális asszisztens

A Motorola MC50 készülék az első olyan mobil számítógép, amely egyesíti a fejlett PDA-k formai elemeit mindazokkal az elvárásokkal, melyet a különféle vállalati alkalmazások a felhasználókra rónak. Ez a könnyű zsebszámítógép fejlett adatbeviteli technológiákkal, rugalmas hang- és adattovábbítással, valamint vezeték nélküli (WLAN) kapcsolattal támogatja Önt feladatainak teljesítésében. Érjük el az információkat valós időben, a munkavégzés helyén és pillanatában!

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

Növeljük hatékonyságunkat az információk valós idejű elérésével!

A fejlett vonalkód olvasási képességgel, VoIP telefóniával, intelligens akkumulátorral és vezeték nélküli kommunikációval a gyakran úton lévő kollégák az irodától távol is egy jól használható társra lelnek a Symbol MC50-es készülékben. A különleges és vonzó dizájn mögött ipari szintű funkcionalitást, E-mail, telefon és naptár funkciókat találunk. A szabványos PocketPC platformnak köszönhetően sokféle alkalmazás áll rendelkezésre a piacon: mobil értékesítés, mobil ügyfélkapcsolati alkalmazások, mérnökök és technikusok irodától távoli munkavégzésének szervezése – csak a legfontosabbakat említve.

Az MC50-nel a kezében a menedzserek és általában a munkatársak egy olyan készülék birtokába juthatnak, amely konkrét üzleti előnyt biztosít a számukra.

Menedzseljök egy helyről mobil eszközeinket és alkalmazásainkat!

Az MC50 könnyű menedzselhetőségénél és szabványos felépítésénél fogva gyorsan integrálható szinte bármely vállalati infrastruktúrába. A Microsoft Windows Mobile platform alapján kompatibilis Oracle, Siebel, SAP és IBM CRM szoftverekkel. Az alapkészüléken futó menedzsment szoftver révén pedig több MC50 készüléket kezelhetünk egy Internet-böngésző segítségével.

Hosszabb élettartam, megbízhatóbb működés

Az MC50-es készüléket tartósabbra tervezték, mint a kereskedelemben kapható hétköznapi PDA-kat. Ez megbízhatóbb működést és nagyobb teherbírást jelent: az akkumulátor, a billentyűzet, a kijelző és a hangszórók mind úgy lettek megtervezve, hogy a rendszeres, egész napos használat követelményeinek megfeleljenek, így bárhol is vesszük elő, biztosak lehetünk benne, hogy adatainkhoz hozzáférhetünk, és azok biztos helyen tárolódnak.

Ajánlatkérés