Motorola MC75 vállalati digitális asszisztens - IBCS

Motorola MC75 vállalati digitális asszisztens

A Motorola vállalati mobilitási üzletága bemutatja a globális vezeték nélküli kapcsolatot igénylő mobil vállalkozások számára kifejlesztett legújabb, MC75 típusú vállalati digitális asszisztensét. (EDA) Az MC75 adatgyűjtő segítségével a vállalkozások javíthatják dolgozóik termelékenységét és hatékonyságát, csökkenthetik az üzemi költségeket és a hibák, tévedések számát.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

Az egyidejű hang- és adatátvitel, a GPS-alapú navigáció és a beépített kamerával végezhető dokumentum-rögzítés segítségével pedig tovább növelhetik ügyfeleik elégedettségét. Az MC75 a nagy sebességű hang- és adatátviteli szolgáltatásokat a HSDPA-t és a CDMA-EVDO-t a vezeték nélküli távközlési szabványokon alapuló 3G hálózatokhoz kapcsolódva kínálja.

Kommunikáció épületen belül és az irodától távol

A 802.11a/b/g szabványú WiFi rádióval, éles képet nyújtó, színes VGA kijelzővel és 2 megapixeles, autofókuszos digitális fényképezőgéppel felszerelt, a fizikai igénybevételnek is ellenálló kivitelű vállalati digitális asszisztens az első olyan mobil számítógép, mely többféle 3G WAN hálózati szabvánnyal is kompatibilis, és jó minőségben képes képeket, dokumentumokat és aláírásokat rögzíteni, valamint az egy- és kétdimenziós vonalkódokat is olvassa.

A valós idejű LAN és WAN kommunikáció és a fejlett adatrögzítési szolgáltatások korábban ismeretlen kombinációja lehetővé teszi, hogy a vállalkozások javítsák a dolgozók tevékenységének automatizálását, csökkentsék az adatátviteli hibák számát, és helyszíntől függetlenül növeljék a termelékenységet.

Motorola MC75 a mobil vállalati alkalmazásokban

Az optimális méretű, mégis ellenálló házban elhelyezett MC75 minden igényt kielégítő teljesítményt nyújt, és jól illusztrálja, hogy a Motorola továbbra is a legmodernebb integrált technológiák alkalmazásával törekszik a vállalati ügyfelek számára kézzel fogható versenyelőnyt biztosító, meggyőző megoldások megvalósítására. Az MC75 lehetővé teszi a mobil dolgozókat foglalkoztató globális vállalatok számára a műveletek egyetlen mobil készülék használatával történő szabványosítását, ami jelentősen leegyszerűsíti a több hálózaton működtetett többféle készülékre jellemző, jelentős support-igényű, költséges és bonyolult technológiai környezetet.

Az egyedülálló koncepción alapuló, és a hagyományos fogyasztóknak szánt okostelefonok vagy PDA-k életciklusát jóval meghaladó életciklussal rendelkező MC75 a Motorola Mobility Services Platform (MSP) közbeiktatásával egyetlen készülékben kínálja a vezeték nélküli kapcsolódás, a célszerű működés és a menedzselhetőség lehetőségét. Az ebből eredő tőke- és üzemiköltség-megtakarítás és a dolgozók termelékenységének növekedése minden vállalkozás számára garantálja a beruházás értékének maximalizálását.

Most, hogy a 3G rendszer csaknem teljesen szabványossá és elérhetővé vált, és a mobil dolgozók minden korábbinál gyorsabban juttathatják el a fontos információkat a külső helyszínekről a cég központjába.

Az MC75-ben egy Intel XScale PXA270-es, 624 MHz-es processzor futtatja a Microsoft Windows Mobile 6.0 operációs rendszert, így biztosítva a meglévő vállalati infrastruktúrával való minél teljesebb körű kompatibilitást, a fejlett biztonsági funkciókat, a rugalmas fejlesztési platformot és a korábbinál jobban használható mobil üzenetküldési lehetőségeket. Annak érdekében, hogy az ügyfelek folyamatosan csúcsteljesítménnyel használhassák a rendszert a készülékhez egyszerre kínáljuk a Service from the Start és a minden meghibásodásra kiterjedő úgynevezett „Comprehensive Coverage” modult.