Motorola WT4090 hordható csuklóterminál

A Motorola WT4000 hordható terminál új szintre emeli a munkavégzés hatékonyságát és pontosságát valamennyi raktári árumozgatást végző és csomagoló munkahelyeken dolgozó számára. Az ergonómikus kialakítás maximális rugalmasságot biztosít a munkavégzéshez: a dolgozó mindkét keze szabad, az ujjra erősített szkenner jobb vagy balkezes használatot egyaránt támogat, a készülékhez csatlakoztatható fejhallgató révén pedig beszédhang vezérelt komissiózás is megvalósítható.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

A robusztus kialakítás a legkülönfélébb alkalmazási környezetekben teszi lehetővé a készülék használatát – a poros raktárakban, hűtőházakban, postai szortírozók mellett egyaránt helytáll. Gyakorlatilag minden ma népszerű WLAN hálózattal együttműködik, ezért az üzleti alkalmazáshoz való kapcsolat mindig biztosított. A szedési műveletek pontossága garantált, hiszen a dolgozó azonnali visszajelzést kap, ha más terméket választ az elvárt helyett. Ez a téves kiszállításból eredő költségeket jelentősen csökkenti.

Felhasználási területek:

A WT4000 hordható terminál sokféleképpen használható: teljesen hangvezérelt, csak billentyűzetes, valamint billentyűzetes adatbevitellel kombinált hangvezérlet alkalmazásokban. A készülék a derékon övre illetve a csuklóra rögzítve hordható. Vonalkód olvasáshoz rövid vagy nagytávolságú szkenner kapcsolható a készülékhez, így vagy az ultrakönnyű RS409 gyűrűszkenner vagy pedig a hűtőházi környezetben használható, kézfejre rögzíthető RS309. Mindkét szkenner nagyteljesítményű, ipari kivitelű, és megbízhatóan olvassa a rossz minőségű vagy sérült kódokat is.

A WT4000 a szabadkézi munkavégzést lehetővé tevő komplett vonalkódos adatgyűjtő megoldás, alkalmazásával elkerülhető a sokféle, különálló eszközből épített rendszerek magasabb beszerzési költsége és kevésbé megbízható üzemeltetése. A WT4000 termék fejlesztése mögött a piacvezető Symbol Technologies vonalkódolvasók területén szerzett több mint 30 éves tapasztalata, valamint a hordható adatgyűjtők területén végzett több mint 20 éves fejlesztési, értékesítési és üzemeltetési tapasztalata áll. Ennek köszönhetően a ma elérhető legkorszerűbb technológiát testesíti meg a WT4090-es a hordható ipari mobil eszközök területén. A továbbfejlesztett ergonomia komfortosabb használatot, a robusztusabb kialakítás pedig széleskörű alkalmazhatóságot biztosít.

Főbb jellemzők:

  • Mindkét kezet szabaddá teszi a használata
  • 802.11 a/b/g WLAN és nagyteljesítményű processzor
  • IP54 tokozás, 1,2 méterről leejthető
  • Billentyűzetes és teljesen automatizált hangvezérelt üzemmód
  • Széles hőmérséklet tartomány -20C?+50C
  • 2,8? színes QVGA érintőképernyő

A gondtalan üzemeltetéshez az egyedülálló ?Service From the Start? karbantartási szolgáltatást kínáljuk, amely a normál használat mellett előforduló meghibásodásokra nyújt fedezetet, valamint a nem szándékos rongálásból eredő képernyő, billentyűzet és különféle belső/külső alkatrészek meghibásodásának javítását és alkatrészigényét fedezi 3 vagy 5 éves időtartamra. Az átalánydíjas szerződés kiszámíthatóvá téve az üzemeltetési költségeket, és garantálja, hogy az eszközök javítása adott időn belül megtörténik. A szolgáltatás révén a készülékek maximális rendelkezésre állással és várható élettartammal üzemelhetnek, a beruházás gyors megtérülését biztosítva.

Ajánlatkérés