ScanPal EDA 60K - IBCS

ScanPal EDA 60K

A ScanPal ™ EDA 60K mobil számítógép a Honeywell új típusú mobil kézi eszköze, amely rendkívül adaptív kialakítású. A közkedvelt Android ™ operációs rendszertől és a kétsávos Wi-Fi csatlakozástól kezdve a robusztus tárolási lehetőségekig és a fejlett adatbeviteli lehetőségekig a ScanPal EDA 60K eszköz ideális megoldás a raktári dolgozók számára a kiskereskedelmi készletkezelés, az elosztóközpontok és az e-kereskedelem logisztikája területén.

Leírás

ScanPal EDA60K eszköz ergonomikus 30 gombos numerikus fizikai billentyűzettel, valamint rugalmas 1D és 2D szkennelési motor opciókkal rendelkezik – ezáltal kiválóan alkalmas szedésre, csomagolásra, kirakodásra és egyéb munkafolyamatok elvégzésére.

Az eszköz továbbá rendelkezik egy könnyen használható modern érintőképernyővel is, amely intuitív, egyszerűsített hozzáférést biztosít az Android rendszerhez és az alapvető üzleti alkalmazásokhoz. A ScanPal EDA 60K mobil számítógép robusztus, mégis ergonomikus kialakítású, amely minimalizálja az állásidőt és javítja a mobil munkavállalók termelékenységét.

Az eszköz ellenáll 1,5 méterről történő (5 láb) betonra történő leejtésnek és IP64 védelemmel ellátott, így por- és vízpermettel szemben is védett. Ezen felül biztosítja az iparágban vezetőnek tekinthető akkumulátorélettartamot, amely teljes műszakon keresztül és azon túl is tart – minimalizálva az akkumulátorok feltöltéséhez vagy cseréjéhez szükséges időt és költségeket.

A ScanPal EDA 60K készülék robusztus tartósságot, ergonomikus kialakítást és tökéletesen kiegyensúlyozott funkciók kombinációját kínálja különböző raktárkezelési munkafolyamatokhoz.

A Honeywell CK3 hordozható számítógépeket használó ügyfelek számára alacsonyabb teljes birtoklási költségeket is kínál, mivel visszamenőleges kompatibilitással bír a CK3 pisztoly markolatával és az akkumulátor töltő kiegészítőivel.

Műszaki adatok
Gyártó: Honeywell
Azonosító: EDA60K
Főkategória: Mobil adatgyűjtők
Alkategória: Mobil terminálok
Alkalmazási területek:logisztika, nagykereskedelem, gyártás
Méretek:215,5x78,5x28mm
Súly:415g
Operációs rendszer:Android
AdatbevitelBillentyűzettel