ScanPal EDA 61K

A Honeywell ScanPal ™ EDA61K vállalati hordozható számítógépet kicsi és közepes méretű vállalkozások számára tervezték, hogy segítségével kritikus munkafolyamatokat végezzenek raktári, elosztó központokban és kiskereskedelmi alkalmazásokban.

Leírás

A Honeywell ScanPal ™ EDA61K vállalati hordozható számítógépet kicsi és közepes méretű vállalkozások számára tervezték, hogy segítségével kritikus munkafolyamatokat végezzenek raktári, elosztó központokban és kiskereskedelmi alkalmazásokban.

A ScanPal EDA61K egy robusztus mobil számítógép, mely támogatja a vállalkozásokat a bel- és kültéri raktárak, elosztó központok és kiskereskedelmi hálózatok
automatizálásában és a hibabiztos munkafolyamatok kivitelezésében. Kettő-három műszakváltást is kibíró akkumulátorral, valamint könnyű és ergonómiailag kiegyensúlyozott kialakítással helyezték forgalomba. Az eszköz elősegíti, hogy a munkafolyamatok egész nap – akár csúcsidőszakban is – zavartalanul lebonyolításra kerüljenek.

A két billentyűzet opcióval is elérhető termék – a 34 gombos numerikus és a 47 gombos alfanumerikus verzió – segíti a mindennapos, gördülékeny munkavégzést. A legtöbb alkalmazáshoz megfelelő konfigurációkban kapható szkenner motorok is elérhetők hozzá, amelyek néhány centimétertől egészen 15 méterig (49,2 láb) képesek a mérésre. Az EDA61K sok országban – köztük Magyarországon is – 4G LTE mobiltelefon támogatással rendelkezik, lehetővé téve bizonyos esetekben a Wi-Fi infrastruktúra megszüntetését.

Az EDA61K megfelel az Android ™ Enterprise Ajánlott (AER) követelményeinek, és tartalmaz egy rendkívül erős Qualcomm processzort, amely frissíthető Android 10-re is. Egy robusztus csomaggal kombinálva túléli az ismételt 1,5 méteres (4,9 láb) esést betonfelületre is.

A hagyományos billentyűzet mellett az EDA61K előzetesen engedélyezett StayLinked SmartTE szoftverrel és érzékeny, 4 hüvelykes érintőképernyővel érhető el. Az érintőképernyő használathoz szokott, újonnan alkalmazott munkaerő számára a betanulási idő ezáltal rövidülhet. Ez kulcsfontosságú versenyelőnyt jelenthet a csúcsidőszakban ideiglenes munkavállalókat foglalkoztató vállalkozások számára.

A felsorolt paraméterek birtokában biztos lehet abban, hogy az EDA61K megbízható, biztonságos és kompatibilis teljesítményt fog nyújtani évekig, ezzel aximalizálva a beruházás megtérülését!

Műszaki adatok
Gyártó: Honeywell
Azonosító: EDA61K
Főkategória: Mobil adatgyűjtők
Alkategória: Mobil terminálok
Alkalmazási területek:logisztika, nagykereskedelem, gyártás
Méretek:206x78x41,9 mm
Súly:460g
Operációs rendszer:Android

Ajánlatkérés