Symbol DS3408 ipari 1D/2D kamera olvasó

A Motorola DS 3400 sorozat egy kétdimenziós CCD kamera alapú vonalkód olvasó, elsősorban ipari körülmények közötti használatra. Általánosságban elmondható, hogy a CCD alapú érzékelők jobb minőségű felvételt készítenek, mint az olcsóbb, CMOS alapú érzékelők, így az olvasó alkalmas valamennyi egy- és kétdimenziós kód irány-független olvasására (DS3408), ezen felül pedig állóképkészítésre, fényképezésre.(DS 3407 változat).

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

A DS 3400-os sorozatú olvasókba beépített CCD kamera egy digitális képet készít a leolvasandó kódról, és ezt a képet továbbítja a dekódoló egység felé. A fentiekben felsorolt tulajdonságok miatt jelenleg a DS 3408-as az ipari kézi olvasók legprofesszionálisabb darabja. Az olvasó a sikeres P304PRO és IMG olvasót váltja fel. A DS3408 sorozat strapabírósága jelentősen növekedett a korábbi modellekhez képest: ütésállóbb, jobban ellenáll a pornak és a fröccsenő víznek, szélesebb hőmérséklet tartományban használható. Fő jellemzője az extrém ellenálló képesség, a nagy megbízhatóság és az értékállóság.

PDF417, Datamatrix, és más kódok irány független olvasása

A kisméretű alkatrészeket, elektronikus komponenseket általában a kis helyigényű DataMatrix kóddal jelölik és azonosítják. A nagysebességű csomagszortírozó rendszerekben a MaxiCode-ot találjuk, a leveleken pedig a speciális, kétféle magasságú vonalakból álló, úgynevezett postakódot. A PDF417 egy univerzális, a legtöbb szabványügyi testület által jóváhagyott kétdimenziós vonalkódrendszer. Használják például az autó- vagy más feldolgozóiparban termékjelölésre. Az új DS 3408 garantálja a fenti 2D-kódok tetszőleges kombinációjának biztonságos és nagysebességű olvasását a hagyományos kódokkal egyetemben.

Képalkotás – fényképkészítés

A DS 3408-as készülék csak vonalkódokhoz használható, a DS 3407-es azonban képes VGA felbontású, fekete-fehér állókép készítésére is 256 szürkeárnyalatban. A gombnyomásra készülő fénykép tömörítése és adatátvitele a HOST rendszer felé az olvasóban állítható be. A kimeneten megjelenő formátumok megfelelnek a közismert és elterjedt szabványos grafikus formátumoknak.

Főbb jellemzők

  • 2D kódok: PDF417, postakódok, vektor és mátrix kódok irány-független olvasása. A DS 3408 automatikusan megkülönbözteti a különféle típusú egy- és kétdimenziós kódokat, és azokat tetszőleges irányba forgatva, nagy sebességgel felismeri és dekódolja.
  • VGA felbontás: a DS 3407-es modell 640×480 felbontása VGA minőségű fénykép készítésére alkalmas, 256 szürkeárnyalatban. A megszokottnál nagyobb olvasási távolság a kisméretű, miniatűr méretű kódokra is érvényes. JPG, TIFF és BMP formátumokat támogat. Az elkészült képek továbbítása tetszőleges formátumban és tömörítéssel lehetséges, nagy adatátviteli sebesség mellett. Lézeres célkereszt, amely nem csak a pontos célzást segíti, hanem ergonómiailag is megkönnyíti a felhasználó munkáját. A leolvasandó kódnak a piros sarkokkal jelölt téglalapba kell kerülni az azonnali olvasáshoz.
  • Adatformázás és könnyű szoftver frissítés új kódok felismeréséhez. A felhasználó egy olyan eszköz birtokába jut, amely a jövőben szabványosítandó és bevezetett kódok olvasására is alkalmassá tehető egy egyszerű programfrissítéssel.
  • Univerzális interfész (DS3408): Nem szükséges új olvasót vásárolni a csatlakozási felület megváltozása esetén, elég csupán a kábelt kicserélni. Pl. billentyűzetről USB-re váltás esetén
  • 3 év kiterjesztett jótállás. A berendezés egyedülálló módon 3 év garanciával kerül forgalomba.

Főbb alkalmazási területek:

  • Ipari gyártás
  • Szállítmányozás
  • Dokumentum nyilvántartás

Ajánlatkérés