Symbol LS9208i asztali olvasó - IBCS

Symbol LS9208i asztali olvasó

A Motorola Symbol LS9208i asztali olvasóval elsősorban kereskedelmi alkalmazásokban találkozhatunk, de az új „i” jelű továbbfejlesztett változat nagyobb hangereje miatt ipari alkalmazásokban is jól használható. A felhasználó tulajdonképpen két eszköz birtokába jut, hiszen szolgáltatásban a „prezentációs” vonalkód olvasók nyújtotta kényelmet biztosítja lényegesen kisebb helyigénnyel, ugyanakkor szükség esetén a tartó állványból kivéve kézi olvasóként is használható.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

Az LS9208i tartó állványát szerelhetjük függőlegesen és vízszintesen egyaránt. Az olvasó dőlésszöge 40º-ban állítható. A biztos és gyors olvasásról a 100 vonallal kör-körös lefedettséggel pásztázó raszterező lézerfény gondoskodik. A nyalábokat egy nagy sebességgel forgó tükörrendszer állítja elő. A vonalkód lehet hiányos, szakadt, esetleg gyűrött, az LS9208i mégis képes az olvasásra, mivel a leolvasott kódot akár részeiből is össze tudja „fejben” illeszteni.

Symbol (Motorola) LS9208i tipikus alkalmazások

  • Általánosan pénztárgépek közelében (POS terminál), kis és közepes átbocsátóképesség mellett
  • Kiskereskedelmi egységekben, ahol a szolgáltatás minőségét javíthatja a vonalkódon alapuló, pontos és gyors számlázás
  • Irodai alkalmazások, dokumentáció-kezelés, ahol a vonalkódot csak oda kell tartani az olvasó elé, függetlenül az irányától

Symbol (Motorola) LS9208i teljesítmény és ergonómia

Az LS9208i ergonómiája biztosítja a könnyű használatot Az olvasó két oldalán kitapintható csúszásgátló gumibetét megkönnyíti a kézbevételt. A folyamatosan mozgó omnidirekcionális lézernek köszönhetően agresszív, az elé helyezett kód irányától független olvasást biztosít és az ábra mozgása, miatt tökéletesen lefedik az olvasandó kódot, nem hagynak rést az olvasáskor.

A Symbol (Motorola) LS9208i legfontosabb tulajdonságai

  • Kódrészek összeragasztása. Ez a különleges tulajdonság biztosítja, hogy a felhasználó olyan vonalkód olvasóhoz jut, amely képes a gyűrött, szakadt vagy sérült kódok olvasására.
  • Irány-független olvasás 1500 pásztázás másodpercenként. A nagy pásztázási sebességet egy gyorsan forgó tükörrendszer biztosítja. A 100 vonalas raszteres dekódolást pedig a fizikai pásztázási sebességhez illesztett nagysebességű processzor segíti.
  • EAS Elektronikus áruvédelmi rendszerekkel kompatibilis. Az LS9208 sorozat valamennyi tagja kompatíbilis a CheckPoint IV,V, VII áruvédelmi rendszerekkel.
  • FLASH memória tárolja a rendszerprogramot és a beállításokat. Ennek köszönhetően akár a pénztárgép mellett elvégezhető egy programfrissítés anélkül, hogy szét kéne szedni az olvasót.
  • Univerzális interfész: A HOST csatlakozójának váltásakor elég csak a más Symbol olvasókhoz is használhazó kábelt kicserélni Pl- billentyűzetről USB csatlakozóra váltás esetén.
  • ADF – automatikus adatformázás. Ez a különleges funkció biztosítja, hogy a leolvasott kódot tetszőlegesen módosítsuk, mielőtt a fogadó számítógép felé küldenénk. A felhasználó a szkenner beprogramozásával tudja a leolvasott kódokat módosítani, így el lehet kerülni az alkalmazói program átírását.
  • Egyvonalas olvasás. Az olvasó oldalán található gomb segítségével az olvasó átkapcsolható egyvonalas üzemmódba, így könnyebb az olvasó programozása és a vonalkód menürendszerek használata.