Zebra TC25 strapabíró okostelefon

Nagyvállalati szintű technológia kisvállalkozásoknak.  Növelje cége hatékonyságát, az értékesítések számát és a jövedelmezőséget a Zebra innovatív technológiákat ötvöző új vállalati okostelefonjával, a TC25 készülékkel, amely segít a gyorsabb és intelligensebb munkavégzésben.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

Önnek nap mint nap rengeteg munkát kell elvégeznie, és kevés idő áll rendelkezésére – túl sok a versenytárs a piacon, akiket az ügyfelek bármikor megkereshetnek, ha Ön nem tudja elég gyorsan elvégezni a feladatát.  Ezzel az eszközzel minden olyan funkciót megkap, amely a több feladat elvégzéséhez és a még több elégedett ügyfél megszerzéséhez szükséges minden egyes nap.

Az Android operációs rendszernek köszönhetően használhatja a csippentéses méretezést és a saját okostelefonján már jól ismert összes kézmozdulatot. A képernyő a szabadban és a beltérben egyaránt könnyen használható. A nagyméretű érintőképernyőn az összes szükséges információ görgetés nélkül látható. A három programozható gomb azonnali hozzáférést biztosít a leggyakrabban használt funkciókhoz és alkalmazásokhoz.

Gyakorlatilag bármilyen állapotban lévő elektronikus vagy nyomtatott 1D/2D vonalkódot azonnal és egyszerűen beolvas – nem kell célozni és várakozni. 8 megapixeles, autofókuszos, színes kamerájával pedig bármit dokumentálhat a kézbesítési igazolástól kezdve a sérült csomagoláson át az elkészült munkadarabokig.

A szkennerrel rögzített vonalkódokat a Zebra DataWedge app használatával közvetlenül viheti be a meglévő alkalmazásokba – nincs szükség programozásra vagy meglévő alkalmazások módosítására.

A leggyorsabb Bluetooth-kapcsolat (Bluetooth 4,2, BLE) kiváló teljesítményt biztosít a Bluetooth-headseteknek és -nyomtatóknak. A 802.11ac szabvánnyal pedig villámgyors Wi-Fi-kapcsolatra válthat.

A TC25 kézi adó-vevőként is használható, hiszen a Workforce Connect Push-to-Talk (PTT) Express a készülékbe integrált ingyenes szoftveralkalmazás ezt lehetővé teszi.

Egyedülálló, csatlakoztatható, külső PowerPack akkumulátora  garantálja  az egész napos teljesítményt, nincs szükség töltőre!

Műszaki adatok
Gyártó: Zebra
Azonosító: TC25
Főkategória: Mobil adatgyűjtők
Alkategória: Mobil terminálok
Felhasználás szerint:általános, vállalati
Alkalmazási területek:kereskedelem, kijáró értékesítők, raktározás
Operációs rendszer:Android
Kijelző méret:4,3"
Memória:2GB RAM
Vonalkód olvasási képesség:1D, 2D imager
Súly:500g alatt
AdatbevitelBillentyűzet nélkül
Megszűnt termékIgen

Ajánlatkérés