Vocollect SRX2 mikrofonos fejhallgató

A Vocollect SRX2 vezeték nélküli mikrofonos fejhallgató szett a hangvezérelt rendszerek ergonómiája területen magasra teszi a lécet kényelmével és funkcióival. A Vocollect SoundSense TM hangfelismerési technológiával kombinálva az SRX2 vezeték nélküli fejhallgató szett a piacon egyedülálló pontosságot kínál.

Leírás

Az SRX2 vezeték nélküli mikrofonos fejhallgató szett egy több mikrofonból álló kialakítással rendelkezik. A technológia biztosítja, hogy összehasonlítva más raktári elosztó központokban alkalmazott fejhallgató szettekkel az akaratlan szavak és zajok több, mint 50%-kal csökkentett mértékben kerüljenek feldolgozásra. A magas hangtisztaság érdekében hifi szintű akusztikai mintavételezést alkalmaz a rendszer.

Teljesen más megközelítést képvisel az SRX2-ben megvalósított komponensekre épülő dizájn. Munkatársak és menedzsment számára egyaránt a kompromisszum nélküli, legújabb fejhallgató szett megoldást biztosítja.  A menedzsment számára az SRX2 egy iparági vezető megoldást kínál az egyik legjobb teljesítményi mutatókkal, miközben az üzlet számára csökkentett beruházási értéket tesz elérhetővé. A munkatársak számára az SRX2 vezeték nélküli mikrofonos fejhallgató szett a legnagyobb kényelmet és ergonómiát kínálja (beleértve a 270 fokos forgatást lehetővé tevő fejpántot)

Az SRX2 vezeték nélküli mikrofonos fejhallgató szett optimális rugalmasságot kínál az üzemeletetési körülmények területén. Úgy tervezték és minősítették a fejhallgató szettet, hogy magas zajjal járó környezetben is alkalmazható legyen, de ugyanakkor a száraz, hideg és fagyasztott területeken is megállja a helyét. Akár 10 óra üzemeltetési időt bír a kihívást jelentő fagyasztott térben is (akár -30 C esetében, vagy 20 órát bír száraz raktárakban).

Ajánlatkérés