Voice Console

A VoiceConsole alkalmazás a Vocollect Voice rendszereinek felügyeletére szolgáló alkalmazás. A VoiceConsole egy web-alapú alkalmazás, amivel hatékonyan megvalósítható az eszközök, kezelők, feladatok, nyelvek, hangok, konfigurációk, tartozékok felügyelete egy központi helyről.

A VoiceConsole egyszerűen telepíthető akár egy szerverre, akár redundáns, tartalékolt szerver környezetben kívánjuk használni. Támogatja a legújabb adatbázis platformokat (Microsoft, Oracle), de használhatjuk akár a Vocollect saját Embedded adatbázist is, telepíthető Linux vagy Windows környezetben.

A VoiceConsole webes kezelői felülete áttekinthető, könnyen elérhető rajta minden felügyelt kezelő, terminál, tartozék, hang és profil, a legismertebb böngészőket támogatja, akár Windows, akár Linux kliensekről is. A VoiceConsole felületén valós időben követhetjük a folyamatokat, a kezelők állapotát, üzenetet tudunk küldeni a webes felületről egy vagy több kezelőnek is.

Voice console

A VoiceConsole 5.0 verziója az alábbi előnyöket kínálja a korábbi változatokhoz képest:

Talkman A700 támogatás

  • Az A700 sorozatú eszközök gyorsabb beüzemelése a TouchConfig technológia segítségével
  • Az USB csatlakozási felülettel rendelkező eszközökre a profilok letöltése drasztikusan rövidebb idő alatt megvalósítható, mint soros interfészen
  • A továbbfejlesztett akku felügyelettel tervezhetővé válik a beszerzés, de a mindennapi munkában is előre jelezhetővé válik az akkucsere szükségessége

A VoiceConsole kezelői felület testre szabható, kiválasztható a mindennapi munka során legtöbbet használt adatok.

Amennyiben bővebben érdekli a téma, keresse kollégáinkat a +36 1 451 60 70-es számon vagy az info@ibcs.hu email címen.

Ajánlatkérés