Zebra ZE500 beépíthető ipari nyomtató

A Zebra ZE500 típusú nyomtató „motor” kialakításánál fogva jellemzően az ipari gyártási folyamatok megbízható kiszolgálója. (OEM Print Engine angol megnevezéssel találkozhatunk.) Kiválóan támogatja a gyártási folyamatokat,

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

A gyártó korábbi típusaihoz képest egyszerűsödött a használattal kapcsolatos működtetés. Fókuszba került a nyomtatófej és az alkalmazáskritikus felhasználások támogatása. Egyszerűsödött a forma, és drámaian lecsökkent a javításhoz szükséges idő. A gumihengerek egyszerűen cserélhetők, nem szükséges az elektronikához hozzányúlni. Az új típusú nyomtatófej lehetőséget biztosít a gyors és egyszerű tisztításra, esetlegesen a cserére.

Szintén egyszerűsödött a festékszalag és a címke cseréjének folyamata. Az új, grafikus forgatható LCD kijelző az alkalmazásnak megfelelően állítható, segítve ezzel is a felhasználást. A továbbfejlesztett 4” típusból pedig a modern technológiai támogatás is elérhető UHF EPC Gen2 RFID tag-ek kódolása formájában. Kisebb változtatások segítségével jobban ellenáll a pornak és a felhasználás környezetében található vízpárának. A csatlakozó portok továbbfejlesztésével kiterjeszthetők a szoftveres ellenőrzések, amelyek további lehetőségeket is nyújtanak a felhasználások fejlesztése terén. A gyártási folyamatokba jellemzően pneumatikus „felrakó gépekkel” együtt szoktuk ajánlani.

Főbb alkalmazási területek:

  • Ipari gyártói terület
  • Autóipari beszállítók
  • Gyógyszergyári felhasználás
  • Élelmiszer, italgyártás

Ajánlatkérés