Zebra 105SL Plus címkenyomtató

A Zebra 105SL Plus nyomtató a címkenyomtatásban jártas felhasználóknak készült, akiknek komoly elvárásaik vannak egy vonalkód nyomtatóval kapcsolatban. Az 105SL Plus nyomtatót ipari körülmények közé tervezték, közepesnél nagyobb nyomtatási igénybevételre.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

A nyomtató mechanikája és burkolata teljes egészében fémből készült. A kinyomtatott címkékre az egy- és kétdimenziós vonalkódon kívül grafika, logó és tetszőleges fontkészlet kerülhet. A nyomtatóban gyárilag letöltve találjuk az európai és közel-keleti nyelvek UNICODE fontkészletét, opcionálisan a távol-keleti nyelvek is elérhetőek. A nyomtatók ZPLII programozási nyelvvel rendelkeznek.

A Zebra 105SL Plus nyomtatókban nincs hűtőventillátor, a hő elvezetése természetes úton, a fémszerkezeten keresztül történik. Ennek köszönhetően a készülékek belseje nem szívja be a port. A sík nyomtatófej gyűrődésmentes festékszalag továbbítást garantál. Az előlapon többnyelvű háttérvilágítással ellátott LCD kijelző tájékoztat a nyomtatási információk megjelenítéséről és az esetleges hibaüzenetekről. A kezelőgombok használata kézenfekvő, egy gombbal több funkció beállítása is elvégezhető.

A síkban elhelyezett nyomtatófej és a képpontonkénti energiakiegyenlítő rendszer E3 garantálja a mindenkor tökéletes nyomtatási képet, akár az első címkéről van szó, akár a tízezredikről.

Valamennyi Zebra 105SL Plus nyomtató már alapkiépítésben tartalmazza a hálózati interfész meghajtót, azaz a belső printszervert. A beépített Web szerveren keresztül globálisan elérhető, böngészőn keresztül programozható és vezérelhető. A működés közbeni hibaüzenet elektronikus levél formájában tetszőleges számítógépre vagy mobil eszközre irányítható.

Alkalmazási területek:

  • Kiskereskedelem
  • Szállítmányozás
  • Gyártás

Ajánlatkérés