Zebra ZT231 ipari nyomtató - IBCS

Zebra ZT231 ipari nyomtató

Az ügyfélelvárások nőnek, a teljesítési határidők pedig egyre rövidülnek – megfelelő nyomtatási kapacitással rendelkezik ahhoz, hogy lépést tartson mindezzel? Ha nem, a ZT231-es az a készülék, amire szüksége lehet! A Zebra nyomtatója megfelelő funkciók nyerő kombinációját nyújtja, méghozzá pénztárcabarát áron, a gyártótól elvárt tartós minőségben. 

Zebra ZT231: kis befektetés, nagy megtérülés

Gyors nyomtatási sebesség, nagy felbontás, színes érintőképernyő, jövőbe mutató kialakítás – mindez egy helytakarékos, kompakt készülékben, a ZT231-ben. 

A berendezés fejlett technológiájának köszönhetően villámgyorsan dolgozza fel a címketerv nyomtatási parancsait, a nyomtatás során pedig az elvárásoknak megfelelően állítja elő az egyedi tartalmú etikett címkéket. 

A Zebra nem mindennapi ipari nyomtatója olyan opcionális képességekkel egészíthető ki, mint az RFID, a vezeték nélküli üzemelés, illetve a médiakezelési funkció. De ez még nem minden! A beépített intelligencia megkönnyíti a felhasználók munkáját, és páratlan biztonságot nyújt, hogy a címkenyomtatás során semmi se álljon az útjába!

Leírás

A kiváló mérnöki munkával megtervezett Zebra ZT231 címkenyomtató alkalmas gyártási, kereskedelmi, logisztikai környezetben való használatra, valamint egészségügyi alkalmazásra is. 

A megbízható ZT231-es egy év gyári jótállással kerül forgalomba.

Legfőbb tulajdonságok:

  • Kivitel: közepes
  • Nyomtatási mód: direkt termál és/vagy termál transzfer
  • Nyomtatási felbontás: 203 és 300 dpi
  • Terhelhetőség: 2500 címke/nap 10 cm magas címke esetén; 5000 címke/nap 5 cm magas címke esetén; 10000 címke/nap 25 mm magas címke esetén

Főbb alkalmazási területek:

  • Kiskereskedelem 
  • Ipar
  • Logisztika
  • Egészségügy

Technikai paraméterek:

Külső méret: 241 mm x 279 mm x 432 mm (szélesség x magasság x mélység)
Súly: 10,9 kg
Max. nyomtatási sebesség: 304 mm/sec
Max. nyomtatási szélesség: 104 mm
Min. címke magasság: 18 mm
Max. címke magasság: 3988 mm
Támogatott vonalkód típusok: valamennyi egydimenziós vonalkód (EAN13, EAN8, CODE39, CODE128 stb.) és kétdimenziós kód: Aztec, Codablock, PDF417, Code4, Data Matrix, GS1 Databar (RSS), MaxiCode, QR Code, MicroPDF417, TLC39 stb.
Memória: 256 MB
Működési hőmérséklet-tartomány: 5°C és 40°C közötti
Címke típusok: direkt termál és normál papír, műanyag és textil
Festékszalag max. hossz: 450 m 
Festékszalag tekercselés: külső

Vegye fel velünk a kapcsolatot!