Zebra AP6521 Access Point

A Motorola AP6521 egy sokoldalú, független (independent) Access Point, melyet arra terveztek, hogy segítségével, alacsony költséggel lehessen létrehozni biztonságos, megbízható 802.11.n vezeték nélküli hálózatokat. Az eszköz kontroller nélküli, önálló működésre is alkalmas, virtuális vezérlőként is képes működni.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

Egyszerre akár 24 szomszédos AP működését tudja felügyelni, miközben a kiváló minőségű szolgáltatást nyújt (QoS). Használata leginkább kisebb, illetve közepes méretű hálózatok esetében ajánlott. Az AP6521 rendelkezik MIMO rádióval, kiváló vételi és sugárzási érzékenységű, és Giga Ethernet WAN uplink porttal is felszerelték. A beépített WING 5 architektúra biztosította intelligencia lehetővé teszi a zömében helyi adattovábbítást, kiválasztja az adatcsomagok ideális útvonalát anélkül, hogy a szolgáltatás minősége, vagy a biztonság leromlana.

Az AP6521 rendkívül sokoldalú kedvező árfekvésű eszköz. A Motorola WING 5 architektúra segítségével az AP6521 kiemelkedő teljesítményt nyújt magas színvonalú biztonsági és QoS szolgáltatásokkal. A SMART RF funkció segítségével az egység magától optimalizálja a jelerősséget, és a csatornaválasztást, így minden felhasználó élvezheti a kiváló minőségű vezeték nélküli kapcsolatot és persze a mobilitás előnyeit is.

A készülék Layer 2-7 tűzfallal-, valamint AAA RADIUS szolgáltatással-, vezeték nélküli IPS Lite-tal, VPN átjáróval és helyfüggő hozzáférés szabályozással is rendelkezik.

AZ AP6521-et nem kell konfigurálni és manuális „firmware” frissítésre sincs szükség. A kontroller automatikusan felismeri a hálózatba kötött AP-ket, és letölti a szükséges beállítási adatokat és firmware-t, így jelentősen csökkentve a telepítési, fenntartási és üzembe helyezési költségeket. Az AP6521 támogatja a virtuális hálózatok használatát. Minden AP6521 négy különálló virtuális vezeték nélküli hálózatot tud kezelni. Így például, akár egyetlen AP6521 segítségével fenntartható egy nyitott virtuális WLAN hálózat a cég ügyfelei részére és egy, vagy akár három tökéletesen biztonságos belső használatú WLAN is.

A készülék PoE áramellátással dolgozik, a szükséges energiát a hálózati kábelen keresztül veszi fel, vagyis nincs szükség APnként külön tápegységre, így a telepítés és az üzemeletetés is olcsóbb és egyszerűbb lesz. Az AP6521 teljes mértékben támogatja a biztonságos, gyors és természetesen a felhasználó számára észrevétlen roamingot a hálózatba csatlakozatott AP-k között. A készülék IDS/IPS szenzorként is működik, állandó (24/7) védelmet biztosítva.

A készülék az optimális hangátvitel (VoWLAN) érdekében támogatja a Call Admission Control funkciót, valamint a video streaminget és az adatátvitelt is a különböző 802.11a/b/g/n kliensek felé.

Műszaki adatok
Gyártó: Zebra
Azonosító: AP6521
Főkategória: Vezeték nélküli hálózatok
Alkategória: Access Pointok
Megszűnt termékIgen

Ajánlatkérés