Zebra AP6522 Access Point

A Motorola AP6522 egy sokoldalú, független Access Point, melyet arra terveztek, hogy segítségével olcsóbban és hatékonyabban lehessen biztonságos és sokoldalú 802.11n vezeték nélküli hálózatot létrehozni. A Motorola AP6522 használata elsősorban kis- és közepes irodák, illetve eladóterek hálózati ellátására ajánlott, ahol maradéktalanul képes kiszolgálni az egyre növekvő számú vezeték nélküli eszközt és az egyre növekvő sávszélesség igényt.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

A beépített WiNG5 architektúra lehetővé teszi a kontroller nélküli, önálló működést. Vezérlőként egyszerre akár 24 szomszédos AP működését képes felügyelni, miközben intelligens forgalomirányítási feladatokat, valamint magas szintű QoS és biztonsági funkciókat lát el.

Az AP6522 kétféle kivitelben kapható:  külső, és belső antennás. Előbbit ipari környezetbe, utóbbit üzletekbe, közösségi terekbe ajánljuk. Mindkét kivitel rendelkezik console, valamint GiGE LAN/WAN PoE port-tal is.

Továbbfejlesztett rádiója, kiváló vételi és sugárzási érzékenységű antennái (DSSS, OFDM, MIMO) jobb lefedettséget biztosítanak mind adás, mind vételi irányban, 2.4GHz és 5GHz frekvencián egyaránt. Támogatja a manapság egyre népszerűbb BYOD -„hozd a saját eszközödet” – megoldásokat, amely nem más, mint a dolgozók saját eszközeinek használata a vállalati hálózatban.

Műszaki adatok
Gyártó: Zebra
Azonosító: AP6522
Főkategória: Vezeték nélküli hálózatok
Alkategória: Access Pointok
Megszűnt termékIgen

Ajánlatkérés