Zebra AP6562 Access Point

A Motorola AP6562 a gyártó legújabb, kifejezetten kültérbe tervezett access point-ja, melyet első sorban új vagy már meglévő beltéri hálózatok költséghatékony kültéri bővítéséhez ajánlunk. Rádiós egységét és antennáit kifejezetten a kültéri viszonyokhoz tervezték.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

A cél egy biztonságos, jól használható, alacsony árfekvésű AP kifejlesztése volt, amely képes biztosítani a felhasználó számára észrevétlen roamingot a beltéri és kültéri hálózatrészek között, anélkül hogy a hálózat teljesítménye, biztonsága csökkenne.

A Motorola többi modern access point-jához hasonlóan az AP6562 is rendelkezik az egyedülálló intelligenciát biztosító WiNG5 architektúrával. Ennek köszönhetően könnyen csatlakoztatható már meglévő hálózatokhoz, kibővítve azok minden előnyös tulajdonságát az intelligens forgalomirányítástól (SMART RF, MeshConnex), a biztonsági megoldásokon át (WIPS, AirDefense), a nagy sávszélességet kívánó alkalmazások támogatásáig (Kültéri video). Támogatja a nagy sávszélesség igényű alkalmazásokat, valamint nagy számú kliensek egyidejű kezelését.

Az AP6562 alkalmas meglévő – akár vezetékes – hálózatok bővítésére is, mivel a telepítés után automatikusan felismeri a már meglévő hálózati elemeket és kapcsolódik hozzájuk, egy nagy teljesítményű, önszabályozó hálózatot hozva létre.

A készülék PoE +(802.3at/Power over Ethernet) áramellátással dolgozik, a szükséges energiát a hálózati kábelen keresztül veszi fel, vagyis nincs szükség külön tápegységre minden egyes AP-hoz. Így a telepítés és az üzemeltetés is olcsóbb és egyszerűbb lesz.

Műszaki adatok
Gyártó: Zebra
Azonosító: AP6562
Főkategória: Vezeték nélküli hálózatok
Alkategória: Access Pointok
Kültéri access pointigen
Méretek:9.1” x 9.8” x 2.6”
WLAN csatlakozás:802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n
Antenna konfigurációk1x1, 1x2, 2x2
Megszűnt termékIgen

Ajánlatkérés