Zebra CS60 - IBCS

Zebra CS60

Vezeték nélküli vonalkódolvasót keres, amelyet állványhoz vagy mobil eszközhöz társíthat, vezetékes kézi eszközre vagy a kasszánál kéz nélküli használatot biztosító megoldásra van szüksége? A Zebra CS60 személyi szkennerrel nem kell választania az üzemmódok között.

Az akkumulátort bármikor USB átalakítóra cserélheti, így egyszerűen válthat a vezeték nélküli és a vezetékes használat között. Adjon állványt is a vezetéken csatlakoztatott szkennerhez, és máris kéz nélküli üzemmódban folytathatja a vonalkódok leolvasását. A CS60 páratlan sokoldalúságával minimalizálja a beruházás kockázatát, mivel a vonalkódolvasó bármely munkafolyamat vagy alkalmazás igényei szerint könnyen és gyorsan bevethető. 

Exkluzív PRIZM intelligens képalkotó technológiájával a CS60 a sokoldalúságot következetesen kimagasló olvasási teljesítménnyel és minőséggel ötvözi, még a kopott, sérült, szennyezett, gyűrött, fényvisszaverő csomagolóanyag alatt elhelyezkedő vagy alacsony fényerejű telefon kijelzőn megjelenített vonalkódok esetében is. A CS60-nal a Zebra világszerte méltán elismert minőségét és megbízhatóságát kapja.

Leírás