Zebra DS2278 vonalkódolvasó

A piacvezető amerikai Zebra Technologies a DS2278-as vonalkódolvasóban egyesítette a kedvező árfekvést, a strapabíróságot és a 2D olvasási tulajdonságot. A gyártó elsősorban a kis és közepes forgalmú kereskedelmi egységeknek szánja a belépő kategóriás, bárki számára elérhető, technikailag fejlett készüléket. Kis mérete, könnyű használhatósága, megbízhatósága és értékállósága miatt kiváló választás!

A Zebra újszerű vonalkódolvasója minden igénynek eleget tesz!

A DS2278 szkenner a világ egyik legsikeresebb 1D olvasójának, az LS2208 vonalkódolvasónak a továbbfejlesztett verziója. Az újgenerációs eszköz minden korábban ismert paraméterrel rendelkezik, miközben rengeteg extrával is felruházták. Az eszköz 2D kódolvasási technológiát kínál, mely az elterjedőben lévő digitális kuponokhoz és hűségprogramokhoz, valamint a lejárati idő figyeléséhez ma már elengedhetetlen. 

A termék legfőbb előnye kiváló és agilis olvasási képessége. A vonalkódolvasó könnyedén, akár 37 cm távolságból (egy átlagos, 13 mil vastagságú vonalkód esetében), több irányból is képes leolvasni akár kevésbé jó minőségű kódokat is. 

A digitális képalkotó eljárásnak köszönhetően a DS2278-as a nyomtatott mellett simán felismeri és leolvassa a mobiltelefonok kijelzőjén, vagy éppen a számítógépes monitorokon megjelenített vonalkódot is. Az olvasó alacsony fogyasztású Bluetooth 4.0 rádiós interfészen keresztül kommunikál, ennek köszönhetően nem igényel vezetékes kapcsolatot. 

A Zebra DS2278 készüléke gyorsabbá és egyszerűbbé teszi a munkafolyamatokat, így jelentős hatékonyságnövelés érhető el alkalmazásával például a pénztárgépek mellett!

Leírás

A DS2278 készülékkel elsősorban a kiskereskedelemben találkozhatunk, ugyanakkor kiválóan alkalmazható a gyártósorok mellett, a raktárakban és a logisztikai központokban vagy irodai felhasználásban is. Az olvasást indíthatja a különleges ergonómiájú, két ujjal is kényelmesen kattintható nyomógomb, a külön rendelhető intelligens töltőben viszont az olvasó automatikusan átvált prezentációs, azaz folyamatosan pásztázó, úgynevezett kéz nélküli üzemmódba. A DS2278-as akkumulátorát mikro USB kábellel vagy a töltőegységében tudjuk tölteni. A töltőegységet számítógéphez csatlakoztatva asztali vonalkódolvasóként is használható.

A megbízható készülék 3 év garanciával kerül forgalomba.

Legfőbb tulajdonságok:

  • Vonalkódolvasás (1D és 2D vonalkódok)
  • Irányfüggetlen olvasás 
  • Gyors megtérülés 
  • Kompatibilis az LS2208 vonalkódolvasó kábeleivel 
  • 1D vonalkódolvasókhoz hasonló célzási megoldás
  • Natív magyar és más nemzetközi billentyűzet támogatása

Főbb alkalmazási területek:

  • Kiskereskedelem
  • POS terminálok

Technikai paraméterek: 

Külső méret: 16,5 cm x 9,9 cm x 6,6 cm
Súly: 162 g
Szín: fekete és fehér
Csatlakozás:vezeték nélküli (12 m-ig)
Környezeti ellenálló képesség: IP42
Ütésállóság: 1,5 m (akár betonfelület esetében is)
Szenzor: 2D képalkotó
Imager felbontás: 640 x 480 pixel
Olvasási távolság: 37 cm
Olvasási szögek: forgásszög: 360 fok; dőlésszög: +/- 65 fok; billenésszög: +/- 65 fok
Nedvesség és páratartalom: 5-95% nem lecsapódó páratartalom is megengedett
Hőmérséklet tartományok: 0-50 Celsius-fok működési és -40-től +70 Celsius-fokig terjedő tárolási hőmérséklettartomány
Tápellátás: 4,5-5,5 V tápfeszültség igény, 150-250 mA áramfelvétel
Interfész: USB, RS232, PS2, TGSC (IBM)
Minimális kontraszt: 25%

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Ajánlatkérés