Zebra DS3578-ER ipari vezeték nélküli olvasó

Az LS3578ER a raktári alkalmazásokban népszerű LS3408ER sorozatú nagytávolságú olvasó legújabb vezeték nélküli változata. Az olvasó a raktár-logisztikai alkalmazásokban elsőrendű távoli vonalkód olvasási igényekre optimalizált, köszönhetően (Extended Range) olvasó egységének. Az LS 3578ER strapabírósága megegyezik a vezetékes változattal: ütésálló, ellenáll a pornak és a fröccsenő víznek, széles hőmérséklet tartományban használható.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

Az olvasó különleges tulajdonsága, hogy ideális esetben – a bázis állomásra való közvetlen rálátás esetén – a hatótávolsága eléri a 100 métert, szemben a vezetékes olvasóval, amelyhez maximum 6 méter hosszú kábelt használhatunk. Ha nincs közvetlen rálátás (falak, állványok, polcok között) akkor a hatótáv 30-60 méter közötti. Az új olvasó legfontosabb előnye, hogy képes közvetlenül más Bluetooth rádiós készülékekhez (pl. targonca terminál) kapcsolódni.

Az LS3578FZ úgynevezett ?batch? módban is képes működni, azaz a leolvasott kódokat eltárolja és csak akkor küldi tovább, ha az RF kommunikáció helyreállt vagy ha visszahelyezzük  a dokkoló egységébe vagy ha leolvasunk egy vezérlő vonalkódot. Egy rádiós vevőegységhez maximum 3 olvasó csatlakoztatható egyidőben.

Az LS3578ER-rel elsősorban a szállítmányozás-logisztika területén, az iparban és a gyártás területén találkozhatunk. Fő jellemzője az extrém ellenálló képesség, a nagy megbízhatóság és értékállóság. Valamennyi hagyományos kódot felismeri, olvasási tartománya 10cm-től 15(!) méterig terjed. És nem csak a nagyméretű kódok távoli olvasásra kiváló, hanem a közeli, kis méretű kódok olvasására is. Ebben áll egyedisége.

Az eszköz működtető programja nem-felejtő ?Flash?-memóriában tárolódik – így például új kódtípusok bevezetésekor nem kell kicserélni a berendezést, elég csak letölteni a működtető program új változatát. Az LS 3578ER olvasó bázisállomása univerzális interfésszel rendelkezik, így ha egy másik HOST-hoz csatlakoztatjuk, elég csak a kábelt kicserélni. A megbízható LS3578-as az ipari készülékek között egyedülállóan, 3 év garanciával kerül forgalomba!

Ajánlatkérés