Zebra DS3608 ipari szkenner - IBCS

Zebra DS3608 ipari szkenner

Az új generációjú ipari vonalkód olvasó az DS3508-HD olvasót váltja fel. A DS3608 strapabírósága jelentősen eltér a korábbi típushoz képest: ütésállóbb és a korábbi modellel szemben vízbe meríthető 30 percig. Fő jellemzője az ultra extrém ellenálló képesség a nagy megbízhatóság és értékállóság.

Leírás

A Zebra új DS3608-as készülékében a legújabb 2D imager található, amely képes a multicode üzemmódra, amely lehetővé teszi több vonalkód egyszeri olvasására. Az új HD-s változat akár a nagyon kis méretű  kódok olvasásához használható.  A DS3608 strapabírósága jelentősen eltér a korábbi típushoz képest, jelenleg ez a legütésállóbb készülék, hiszen 2,4 méter magasról lehet kemény felületre ejteni, emellett a korábbi modellekkel szemben akár vízbe is meríthető 30 percig.

Az eszközzel elsősorban az iparban a gyártás területén, raktárakban találkozhatunk. Fő jellemzője az ultra extrém ellenálló képesség a nagy megbízhatóság és értékállóság. Valamennyi hagyományos kódot olvassa. Az olvasást indíthatja a különleges, két ujjal is használható nyomógomb., de az intelligens állványában az olvasó automatikusan átvált folyamatos, prezentációs, azaz kéz nélküli üzemmódba is.

A megbízható DS3608-as az ipari készülékek között 3 év garanciával kerül forgalomba!

Főbb alkalmazási területek:

  • Gyártás
  • Nagykereskedelem
Műszaki adatok
Gyártó: Zebra
Azonosító: DS3608 HD
Főkategória: Vonalkódolvasók
Alkategória: Ipari vonalkód olvasók
Környezeti ellenállóság:IP67
Ütésállóság:2,4 méter
Imager felbontás:1280 x 960 pixel
Alkalmazási területek:kereskedelem, raktározás
Vonalkód olvasási képesség:1D, 2D, OCR
Akkumulátor:cserélhető és újratölthető Lithium Ion