Zebra DS9808 vonalkódolvasó

A DS9808 felismeri és olvassa valamennyi hagyományos kódrendszert, és az összes kétdimenziós kódot. Az opcionális kiegészítő egységgel valamennyi szabványos RFID címke tartalom is kinyerhető a felhasználó számára. Kis helyen elfér, könnyen mozgatható.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

A DS9808SR az első teljes körű felismerési képességgel rendelkező, kétdimenziós kódok olvasására alkalmas asztali egység, amelyet kézben is használhatunk. A kézi „kamera” elven működő olvasókhoz hasonlóan igazolványképet, aláírást is rögzíthetünk, és küldhetjük azt további feldolgozásra. A 2D imager egység olvasását segíti a lézeres célzó modul, amelynek célkeresztje erős fényben vagy akár napsütésben is jól látható.

A DS9808LR asztali olvasóként egy 2D-s olvasóként működik, ha felemeljük az asztalról és kézben használjuk, akkor bekapcsol a nagyobb olvasási távolsággal rendelkező plusz lézeregység. Tipikus felhasználás lehet távoli vonalkódos listák gyors olvasása.
A Symbol DS9808LR az első olyan hibrid olvasó a gyártó kínálatában, amely a hagyományos 1D és 2D vonalkód mellett opcionálisan RFID kódok és címkék olvasására is alkalmas. Ezzel az opcióval a Symbol DS9808 a leginkább értékálló választás, hiszen gyakorlatilag a létező összes kódot felismeri, üzemeltetési és az ebből fakadó elavulási ideje extrém hosszú, 5-10 évben mérhető.
A Symbol DS9808LR és DS9808SR kompatibilis a CheckPoint áruvédelmi rendszerével.

A DS9808 legfontosabb tulajdonságai:

  • Hagyományos 1D és RSS, valamint az összes 2D kód olvasása. Az DS9808 az első asztali olvasó, amely a hagyományos 1D kódokon felül felismeri az összes 2D kódot.
  • Opcionális RFID olvasó egység segítségével UHF Gen2 RFID kódokat olvashatunk és deaktiválhatunk.
  • EAS Elektronikus áruvédelmi rendszerekkel kompatibilis. Az DS9808 kompatibilis a CheckPoint áruvédelmi rendszereivel.
  • Távoli menedzsment. A szerver program (RSM) segítségével lehetővé válik, hogy a már ismer adatformázási beállításokat, olvasási szabályokat egy távoli hálózati gépről végrehajtsuk
  • JPEG, TIFF és BMP formátumok rögzítése nagy adatátviteli sebességgel. Az elkészült képek továbbítása tetszőleges formátumban és tömörítéssel lehetséges
  • Univerzális interfész: Nem szükséges új olvasót vásárolni a csatlakozási felület megváltozása esetén, elég csupán a kábelt kicserélni. Például billentyűzetről USB-re váltás esetén
  • Másnapi csere szerviz szolgáltatás Az opcionális rendelhető szolgáltatás esetén a meghibásodott vonalkód olvasó helyett a meghibásodást követő munkanapon egy ugyanolyan olvasó érkezik.

Ajánlatkérés