Zebra ET1 ipari tablet

2012. januárjától rendelhető a Zebra vállalatok részére kifejlesztett tabletje, az ET-1. Az új ipari tablet azoknak a vállalatoknak készült, akik tartós, biztonságos, könnyen kezelhető és folyamatos használatra szóló tabletet keresnek. Olyat, amelyik a legnehezebb pillanatokban sem hagyják cserben a felhasználót és amelyekre hosszú távon számítani lehet.

Leírás

Az Android 2.3.4 alapokon nyugvó ET1 kifejezetten munkahelyi felhasználásra készült. Ezt szolgálja többek között a robusztus, ütésálló kialakítás, a különböző extrém környezeti hatásoknak – például a magas páratartalomnak, a szélsőséges hőmérsékleti viszonyoknak és a vibrációnak – történő ellenállás, valamint a folyamatos használatot megkönnyítő technikai és ergonómiai kialakítás. Ugyancsak a vállalati felhasználást támasztja alá a készülék IP54 védettsége is.

A Zebra ET1 táblagép perspektivikus piacai elsősorban a gyártás, a kiskereskedelem, az egészségügy valamint a vendéglátás területe. Ezek azok a területek, ahol a nagyméretű, 7 colos képernyő, az átlagosnál jóval vastagabb, karcolás- és ütésvédett kijelző, a leejtésből fakadó sérülés elleni védelem, a zaj- és porszennyezett környezet hatásainak kiküszöbölése vagy az akkumulátor gyors és egyszerű cserélhetősége különösen fontos.

Egy-egy eszközt a saját jelszó beállítását követően többen is használhatnak, ugyanakkor a tablet kialakítása, alkalmazásfejlesztői háttere és variálhatósága az egyedi igényeknek megfelelő kialakítást szolgálja. A tablet hátulján beépített kamera alkalmas alapszintű 1D vonalkódok olvasására is. Igény szerint kiegészítő olvasóval is ellátható, illetvetetszőleges kézi olvasó illeszthető a készülékhez bluetooth-on keresztül is.

Ajánlatkérés