Zebra FX9500 RFID olvasó

Az Ön vállalatának sikere többek között a nagyértékű termékek követésétől és az eladható termékek mozgatásától függ. Minél gyorsabban tud bevételezni, szedni, kiszállítani és leltározni – hiba és tévedés nélkül –, annál hatékonyabban és gazdaságosabban tud működni.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

A Motorola FX9500 fix RFID olvasót úgy tervezték, hogy olyan keményen és hatékonyan dolgozzon, ahogy Ön azt elvárja. A kivételesen magas RF érzékenységgel az FX9500 rendkívül magas olvasási sebességet biztosít, így gyorsan és pontosan tud nagy mennyiségű RFID tag-gel ellátott raklapot, dobozt vagy terméket mozgatni és követni. A nagyobb pontosság hatékonyabb működést is jelent a kihívást jelentő RF környezetben és termékek esetén, mint például a fém- vagy víztartalmú anyagok esetén. A jobb érzékenység egyben nagyobb olvasási távolságot is jelent a hatalmas elosztó központok alkalmazásaiban, és nagyobb sávszélességet a nagy mennyiségű olvasás és sűrűn rakott áruk esetén.

Az FX9500 strapabíró, IP53 védettséggel rendelkezik, rendkívül tartós kialakítású. Az FX9500-t úgy tervezték, hogy megállja a helyét pl. a rakodóajtók változatos hőmérsékleti környezetében vagy a poros elosztó központokban is.A nehézségek nem jelentenek problémát

Az FX9500 a legkorszerűbb processzorral és bővített memóriával elérhető 4-portos vagy 8-portos kivitelben. Az utóbbi változat lehetővé teszi, hogy több kaput vagy olvasási helyet kevesebb RFID olvasóval valósítson meg, ezzel csökkentheti beruházási költségeit, és alacsonyabb költséget érjen el olvasási pontonként. Mindegyik változat monostatic és bistatic módban képes működni (az adásra és vételre egy vagy két antenna csatlakozó szolgál), így az alkalmazását optimalizálni tudja, és kényelmesen testre tudja azt szabni. Ez egyben megnövelt hatékonyságot és pontosságot is jelent, amikor csak változik a készlete, akár bevételez, kiszed, csomagol vagy kiszállít. Csökkentheti működési és anyagmozgatási költségeit, és így a megfelelő terméket mindig időben tudja szállítani.

Gyorsan forgó áruk, különböző RFID tag-gel ellátott termékek, szezonális termékek – az FX9500 sebessége és érzékenysége mindezt kezelhetővé teszi. Egy termékvonal, amiben megbízhat!

Képességek / előnyök:

  • Nagy sebességű RFID olvasó
  • Ideális nagy mennyiségű, nagy sűrűségű, nagy sávszélességű alkalmazásokhoz. Alkalmazkodik a növekvő igényekhez, annak érdekében, hogy beruházása jövőt álló legyen
  • Strapabíró ipari tervezés
  • IP53 védettség, fémház. Maximalizálja a rendelkezésre állási időt még a legkeményebb raktári vagy gyártási környezetben is.
    Alkalmazás rugalmasság és alacsonyabb beruházási költségek
  • 4-portos vagy 8-portos olvasó konfiguráció; Nagyobb alkalmazás rugalmasságot biztosít, és lehetővé teszi azt, hogy több bejáratot fedjen le kevesebb olvasóval
  • Kis helyigény
  • Minden kábel és csatlakozó az egyik oldalon található, ami egy kompakt méretet eredményez, ezzel is egyszerűsítve és csökkentve a beüzemelés és felügyelet költségeit.

Ajánlatkérés