Zebra GX430t asztali nyomtató - IBCS

Zebra GX430t asztali nyomtató

A legújabb G sorozatú nyomtatók a Zebra asztali nyomtató családjának legkorszerűbb és leggyorsabb nyomtatási sebességű modelljei. Az új G sorozat az összes asztali, közepes és ipari Zebra nyomtatóval kompatibilis.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

Különlegessége, hogy a nyomtatóra – akár felváltva – küldhetünk EPL vagy ZPL nyelvű címke nyomtató parancsot, a nyomtató mindkét programnyelvet felismeri és szimultán kezeli. Mindezt alapkiépítésben, „firmware” csere igénye nélkül.

A nyomtató család két termékkategóriából áll: az egyszerűbb, kedvezőbb áron rendelhető GK sorozatból, illetve a több opcióval és magasabb funkcionalitással rendelhető GX sorozatból. A GX430t nyomtató termo-transzfer változat, vagyis nyomtathatunk vele akár termo-címkére, akár normál papír vagy szintetikus címkére festékszalag segítségével. Nyomtatófejének felbontása 300dpi.

A G sorozatú nyomtatókba beépítetésre került a korábban csak a nagyobb modellekben használt fejkímélő és vezérlő elektronika, az E3, amely meghosszabbítja a nyomató fej élettartamát, és a terheléstől függetlenül biztosítja a kiváló nyomtatási minőséget, az első ész az utolsó kinyomtatott címkére egyaránt. A G sorozatú modellek közvetlenül integrálhatóak az SAP R/3 rendszerébe, ahonnan a nyomtatás a lézernyomtatókkal azonos módon történik.

Az új G sorozat modelleken megtaláljuk a ZebraLink™ funkciót is, amely kérésre azonnali e-mail-t küld, vagy HTML böngésző használata esetén egyéb formában jelzi az esetleges nyomtatási hibákat (WebAlert), ezen keresztül valós idejű felügyelet és menedzsment lehetőségét biztosítva a rendszergazdának. (WebView).

A nyomtatók átlátszó fedőlapján keresztül annak felnyitása nélkül látható a kellékanyag fogyás és szükséglet. Az alaplapra integrált 4MB-os Flash memória bőven elegendő a különféle címkeformátumok és karakterkészletek tárolására.

A Zebra GX430t nyomtató alkalmazási területei:

  • Szállítmányozás
  • Disztribúció
  • Kiskereskedelem
  • Gyártás
  • Egészségügy