Zebra LP/TLP 2824 Plus asztali nyomtató - IBCS

Zebra LP/TLP 2824 Plus asztali nyomtató

Az LP/TLP2824 Plus típusú nyomtatók a Zebra asztali nyomtató családjának legkisebb tagjai. Az felújított sorozat kompatibilis valamennyi Zebra nyomtatóval, a nyomtatókra akár egymás után is küldhetünk EPL illetve ZPL nyelven megírt címkenyomtatási parancsot.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

Valamennyi LP/TLP Plus modell ismeri mindkét nyomtatási parancsnyelvet alapkiépítésben. Az új nyomtatócsalád a legkisebb méretben és kedvező árban tudja azt, amit a nagyobb méretű asztali nyomtatók, így a LP/TLP2824 Plus nyomtatóknak a költségmegtérülése felülmúlja a többi típust.

Az LP2824 Plus termo nyomtató, azaz hőérzékeny termo-címkére tudunk vele nyomtatni. Előnye ennek a nyomtatásnak, hogy nincs szükség hozzá festékszalagra. A közvetlen termo-nyomtatás esetén a nyomtatófej védelme érdekében különösen fontos a megfelelő címketípus választás, és a nyomtatófej rendszeres tisztítása.

A TLP2824 Plus modell a termo-transzfer változat, amely az jelenti, hogy nyomtathatunk akár termo-címkére, akár normál papír vagy műanyag alapú címkére, kartonra, festékszalag segítségével.

A LP/TLP2824 Plus kagylóhéj formában nyíló (OpenACCESTM formaterv) fedőlapja biztonságos és egyszerű használatot biztosító dupla falú szerkezet. A nyomtatók átlátszó fedőlapja felnyitás nélkül biztosítja a címkékre való rálátást. A nyomtató 4MB-os Flash memóriája, amelynek szabad mérete 2,75 MB (opcionálisan 68 MB memóriával is rendelhető, 64 MB szabad) elegendő címke formátumok és karakter készletek állandó tárolására alkalmas.

Az új LP/TLP2824 Plus sorozat a többi Zebra nyomtatóhoz hasonlóan közvetlenül integrálható SAP alá, egy lézernyomtatóhoz hasonló egyszerűséggel. Továbbra is elérhető a ZebraLink™ ezekre a modellekre is, amely meghibásodás vagy festékszalag-címke kifogyás esetén azonnali e-mail-t küld a rendszergazdának, üzemeltetőnek. Lehetőséget biztosít továbbá arra is, hogy böngészőn keresztül figyelhessük a nyomtató működését, és ilyen formában kapjunk értesítést az esetleg fellépő nyomtatási hibákról (WebAlert), valós idejű felügyeletet és irányítást biztosítva a nyomtatók felett (WebView).

Az LP/TLP2824 Plus sorozatú nyomtatókban megtalálható a nagyobb nyomtatókból ismert intelligens E3 nyomtatófej vezérlő rendszer, amely a nyomtatási pontok előtörténetéből menet közben folyamatosan számítja az optimális hő impulzus nagyságát. Ez hosszabb fejélettartamot, és a terheléstől független nyomtatási minőséget biztosít

Az LP/TLP 2824 Plus nyomtató alkalmazási területei:

  • Szállítmányozás
  • Disztribúció
  • Gyártás
  • Egészségügy
  • Irodai terület