Zebra MC5X-HC vállalati digitális asszisztens

Megjelent és már rendelhető a nagy sikerű MC5590-es utódja, az MC55A0 vállalati mobil adatgyűjtő. Az akár zsebben is elférő új eszköz kompatibilis elődje kiegészítőivel, de emellett jóval nagyobb teljesítményt nyújt. A készülék fertőtlenítő szereknek ellenálló, egészségügyi alkalmazásokra szánt változatban is rendelhető.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

Az új MC55A0 egészen kisméretű, zsebben is hordozható, ergonomikus felépítésű készülék. Tökéletesen megfelel a rendszeres, nagyobb igénybevételű napi munkavégzés által támasztott követelményeknek. Az eszköz erős, robusztus kialakítású, akár 1,8 méterről is leejthető, így nem kell aggódni az esetleges sérülések okozta munkakieséstől sem. Osztályában az MC55A0 kínálja a legnagyobb teljesítményű processzort és a legfejlettebb operációs rendszert, valamint a legtöbb memóriát, így ez az eszköz kiváló választás, ha nagy számítási igényű, fejlett üzleti alkalmazások futtatására van szükség.

Az eszköz a Zebra legfejlettebb vonalkód olvasási technológiáját használja, így egy lézerolvasó sebességével képes akár 1D vagy 2D kódok olvasására is. Nem okoznak semmilyen gondot számára a különféle speciális kódok sem, mint a DPM (Direct Part Mark) vagy a betegek karszalagján, vagy a gyógyszeres dobozokon látható speciális jelölések sem.

Az MC55A0 hála a Motorola MAX MPA 2,0 architektúrának, a nagy teljesítményű processzornak és a rendelkezésre álló bőséges és bővíthető memóriának minden nagy teljesítmény igényű alkalmazást tökéletesen ki tud szolgálni.

Fejlett vezeték nélküli csatlakoztatási lehetőségekének köszönhetően gyakorlatilag bármilyen vezeték nélküli hálózaton működik. A 802.11a/b/g tri-mode rádió képes használni a 2,4 GHz és 5 GHz-es WLAN hálózatokat is költséghatékony hang-és adatkapcsolatot téve lehetővé az irodában, és azon kívül is.

Az MC55A0 IP64 védelemmel rendelkezik, így akár 1,8 méterről is leejthető károsodás nélkül.

Kiemelkedő 1D és 2D olvasási technológiájának köszönhetően az MC55A0 még a sérült és rossz minőségű vonalkódokat is nagy biztonsággal és sebességgel olvassa. Gyakorlatilag bármilyen vonalkód olvasására képes. Újdonság az új SE960-as lézeregység, amely távolabbról olvassa az 1D kódokat mint a korábbi típusok. A készülék rendelhető a kiváló minőségű SE4500 2D olvasó egységgel is, mellyel nagy sebességgel és igen pontosan lehet kétdimenziós kódokat beolvasni.

Műszaki adatok
Gyártó: Zebra
Azonosító: MC55A0
Főkategória: Mobil adatgyűjtők
Alkategória: Mobil terminálok
Megszűnt termékIgen
AdatbevitelBillentyűzettel

Ajánlatkérés