Zebra MC65 vállalati digitális asszisztens

Az MC65 a Zebra vállalalati digitális asszisztense, mely a nagy sikerű MC55 irodától távol is használható, korszerűsített változata. Az új, kisméretű, mégis robusztus készülék leginkább a vállalaton kívüli területeken dolgozó munkatársak és menedzserek munkaeszköze.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

Az MC65 képes a legnagyobb biztonságban és valós időben hozzáférni a távolban lévő fontos vállalati alkalmazásokhoz, így a területen dolgozó munkatársak is mindíg a legpontosabb információkkal rendelkezhetnek bárhol járjanak is.

A készülékkel könnyedén, egyetlen gombnyomással lehet rögzíteni a különféle 1D 2D vonalkódokat,  képeket, aláírásokat, dokumentumokat és videókat, így feladatok és események dokumentálása lényegesen leegyszerűsödik és a felhasználó az igazán fontos feladatokra tud koncentrálni.

Az MC65 igazi munkaeszköz. Kicsi, robusztus felépítése és ütésállósága nélkülözhetetlenné teszi azok számára, aki egész nap az irodától távol dolgoznak. A legújabb duál (GSM, CDMA) 3G technológia sebességével olyan gyorsan küldhetők és fogadhatók az adatok az MC65-el, mintha csak az irodai hálózaton dolgoznánk. Az MC65 lehetővé teszi, hogy a felhasználó a leggyakrabban használt, legfontosabb alkalmazásokat egyetlen érintéssel, vagy gombnyomással elindíthassa, így a munkavégzés még hatékonyabb lesz.

Ajánlatkérés