Zebra MC67 vállalati digitális asszisztens - IBCS

Zebra MC67 vállalati digitális asszisztens

Az MC67 a vállalati felhasználású Motorola adatgyűjtők új generációja. A Zebra MC67 mobilterminállal egy olyan hordozható készüléket ad terepen dolgozó munkatársai kezében, amivel gyorsabban és könnyebben végezhetik tevékenységüket.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

A területi képviselőink esetén kiemelten fontos, hogy minden szükséges információ azonnal lekérdezhető legyen és rendelkezésre álljon, azaz ugyanazt a folyamatos munkavégzést biztosítsuk munkatársainknak, mint az irodai környezetben dolgozóknak. Az MC67 robusztus mobilterminálok megbízhatóan és kiszámíthatóan támogatják ezt. Az MC67 adatgyűjtő 4G HSPA adatátvitel révén gyors kommunikációt biztosít, így a szükséges háttér információk azonnal lekérdezhetőek a vállalati szerverekről vagy feltölthetőek oda.

A Motorola MC67 mobilterminál bármilyen vonalkódot beolvas, de dokumentumok tárolására, vagy videók és fotók készítésére, archiválására is alkalmas. A 4G HSPA adatátvitel révén valós idejű információt biztosíthat a kollégák számára. A Motorola MC67 nem csupán egy mobilterminál, de egy olyan eszköz, amellyel növelhető a hatékonyság, a pontosság és a szolgáltatások minősége.

A Motorola MC67 mobilterminál főbb jellemzői:

  • Gyors adatátvitel
  • Legrobusztusabb, legstrapabíróbb mobilterminál
  • Kiváló minőségű kamera
  • RhoMobile alkalmazások támogatása
  • Kristálytiszta hang
Műszaki adatok
Gyártó: Zebra
Azonosító: MC67
Főkategória: Mobil adatgyűjtők
Alkategória: Mobil terminálok
AdatbevitelBillentyűzettel
Megszűnt termékIgen