Zebra MC9190-G mobil terminál

A Motorola MC9090-G RFID egy olyan ipari kivitelű kéziszámítógép, amelyben integrálták a legismertebb rádiófrekvenciás azonosítás szabványát az EPC-t, azaz az elektronikus termékkódot. Az EPC 1 (Class 0 és Class 1) és 2007-től az EPC 2 RFID olvasási és programozási képességgel az MC9090-G RFID változata páratlan lehetőséget nyújt az RFID alkalmazások mobil számítógépekkel történő kiegészítésében.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

Az EPC RFID mellett a vonalkód olvasás, a képrögzítés, a 802.11b/g hálózati kapcsolat, az 1/4 VGA méretű képernyő, az alfanumerikus billentyűzet teszi rugalmassá az eszközt, amely így biztosítja az Ön számára a kritikus információk kulcspontokon történő elérését az ellátási lánc teljes hosszában. Az MC9090-G vállalati szintű menedzselése és programokkal történő ellátása, frissítése a Symbol Mobility Services Platform (MSP) segítségével történiik.

A világ legnagyobb kereskedelmi láncai, gyártói,és logisztikai cégei közül sokan elkezdték használni az RFID technológiát ellátási láncukban. Az adatgyűjtésben, adatfeldolgozásban és vezeték nélküli kommunikációban egyedülálló eszköz a gyorsabb döntéshozatalt segíti, valamnt megnöveli a termelékenységet és  hatékonyságot az ellátási lánc legkülönbözőbb pontjain – a gyártástól a szállítmányozáson át egészen az eladótérig.

A mobil RFID megoldások növelik az ellátási lánc hatékonyságát

Az ellátási láncban az RFID alapú alkalmazások általában fix RFID olvasóval működnek, így például a rögzített kapuk alatt történő áthaladáskor automatikusan olvassák a tag-ekkel megjelölt egységrakományokat. vagy például az automatizált futószalagoknál, vagy például a kiszállításra váró raklapok osztályozó helyein. Amennyiben az RFID-t mobil adatgyűjtős megoldással integrálják, akor az kibővíti és megnöveli az olvasási lehetőségeket, akár a gyártócsarnok vagy logisztikai központ teljes területén.

Ajánlatkérés