Zebra MP7000 pultszkenner

Az MP7000-es nagyobb forgalmú kiskereskedelmi egységekben való használatra lett kifejlesztve. Az új 2D imager alapú pultszkennerrel nagyobb mennyiségű termék olvasható le azonos idő alatt, mint egy hagyományos lézeres kézi olvasóval.

Leírás

Asztali kétdimenziós hatsíkú vonalkód olvasó kiskereskedelmi felhasználásra

A nagyméretű árucikkek olvasásához tetszőleges Zebra kézi olvasót csatlakoztathatunk az egységhez. Az MP6000 sorozat tagjai kompatibilisek az EAS áruvédelmi rendszerekkel így a Checkpoint vagy a Sensormatic rendszerekkel.   A Zebra MP7000, az MP6000-es tovább fejlesztett bioptic pultszkennerre, amely már olvassa az új fejlesztésű Digimarc vonalkód rendszert.

Vonalkód olvasás mobil telefon kijelzőről is

Az MP7000 emelett képes olvasni a nyomtatott – valamint a mobil telefonok kijelzőjén, vagy éppen a számítógépes monitorokon megjelenített vonalkódokat is. A mobil tulajdonosok a telefonjukra letöltött hűség-, vagy pontgyűjtő kártyáik azonosító kódját, kuponjaikat, vagy éppen a beszállókártyájukat, és a jegyüket is magukkal vihetik és bemutathatják, vagy érvényesíthetik annál a pénztárnál, vagy ügyfélszolgálatnál, ahol egy MP7000 dolgozik.

Műszaki adatok
Gyártó: Zebra
Azonosító: MP7000
Főkategória: Vonalkódolvasók
Alkategória: Általános felhasználású vonalkód olvasók
Alkalmazási területek:kereskedelem
Működési hőmérséklet:0 °C - 40 °C
Súly:500 g felett
AdatátvitelVezetékes

Ajánlatkérés