Zebra P120i kártyanyomtató

Az Zebra (Eltron) kétoldalas kártyanyomtatóinak legújabb és legkisebb nyomtatója az új P120i jelű modell. Ez az első kompakt kategóriájú kétoldalas nyomtató, amely egy egyoldalas nyomtató árán beszerezhető. A kártyanyomtatók között csak a P120i-hez kapható a nyomtató elején található CardSenseTM elnevezésű egyes kártyaadagoló egység, amely az ATM terminálokhoz (bank automatákhoz) hasonlóan fogadja egyesével a kártyákat.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

A készülékek szublimációs eljárással színes, termál-transzfer eljárással pedig monokróm kártyákat tud nyomtatni. A második oldal nyomtatásában a kártyafordító egység van segítségünkre. A műanyag kártyákra a vonalkódon kívül grafika, logó és szöveges információ, valamint fénykép kerülhet. A nyomtató színes és monokróm kártyák készítésére egyaránt alkalmas. Szükség esetén a kártyákra hologrammal ellátott vagy átlátszó, kaparásálló bevonatot tudunk felvinni külön festékszalag segítségével.

A nyomtató az új „i” (intelligens) nyomtató sorozat tagja, melyek újgenerációs festékszalag kazettái a korábbinál jobb minőségű színes nyomtatást tesznek lehetővé. A nyomtató a festékszalag fogyását automatikusan számolja, és figyelmeztetést küld még a festékszalag elfogyása előtt. A P120i új, Load-N-GoTM fantázianevű festékszalagjaiba beleintegrálták a kártyatisztító egységet is, így egy mozdulattal mindkét kazetta egyszerűen és gyorsan cserélhető.

Zebra P120i alkalmazási területek

 • Irodákban beléptető kártyák készítésére
 • Kereskedelmi alkalmazások, hűségkártyák, vásárlói kártyák
 • Klubokban, szórakozó helyeken exkluzív tagsági kártyák kibocsátása a vendégek részére.
 • Üzemek, gyárak, ahol a munkaidő nyilvántartásban segíthet a kártya a pontos munkaidő elszámolásban

Zebra P120i különleges funkciók

A Zebra P120i készülékkel egy és kétoldalas, színes és monokróm kártyák készíthetők. Egyszínű nyomtatás esetén a nyomtatás színe lehet fekete, kék, fehér, illetve normál védőréteg vihető fel a kártyákra. Színes nyomtatás esetén tetszőleges színkombináció kikeverhető. A kártyák lehetnek normál vagy mágneskártya (bankkártya) kivitelűek. A mágneskártyák kódolása az opcionálisan megrendelhető kódolóegységgel, a nyomtatással egyidejűleg elvégezhető.

A Zebra P120i nyomtató legfontosabb tulajdonságai:

 • Windows  2000, XP drájver A nyomtatóval bármilyen szövegszerkesztő (Word), grafikai és kiadványszerkesztő programból, vagy adatbázisok használata esetén erre alkalmas címke feliratozó (NiceLabel)  programból készíthetünk kártyákat
 • 16 karakteres LCD kijelző Az LCD kijelző segítségével azonnal információt kapunk a nyomtató állapotáról
 • Színes vagy egyszínű 300dpi felbontású nyomtatás. A nyomtatóval színes vagy egyszínű fekete, kék illetve fehér szín vihető fel a kártyára.
 • Kétoldalas nyomtatás. A nyomtató a kártyafordító egység segítségével megnyomtatja a kártya hátsó oldalát is.
 • Gyors és egyszerű egy illetve kétoldalas nyomtatás. A nyomtató egyszerre a kártya egyik oldalát nyomtatja több színnel 30 másodperc alatt. A nyomtató a kártyafordító egység segítségével megnyomtatja a kártya hátsó oldalát is, a két oldalt 35 másodperc alatt

Zebra P120i opciók

 • Mágneskártya kódoló egység (30 mil vastag kártyákhoz) 3 sávos HiCo/LoCo
 • CardSenseTM Egyes kártyaadagoló egység
 • Induló készlet (200 db kártya + 1 YMCKOK festékszalag)
 • Tisztító készlet

Ajánlatkérés