Zebra RS5100 hordható szkenner - IBCS

Zebra RS5100 hordható szkenner

A ZEBRA RS5100 gyűrűs szkenner egy új szabványt állít fel a bluetooth egyujjas és strapabíró gyűrűs olvasók számára.

A termék kényelmet, maximálisan egyszerű kezelhetőséget, valamint minden típusú vonalkód megbízható beolvasását biztosítja a felhasználó számára. Az RS5100 gyűrűs olvasót elsősorban raktári és gyártásban történő alkalmazásra tervezték, de a modern kialakításnak és a kis nyomvonalnak köszönhetően egyaránt alkalmas a vásárlók számára történő felhasználás is.

Leírás

A ZEBRA RS5100 hordható szkenner egy új szabványt állít fel a bluetooth egyujjas és strapabíró gyűrűs olvasók számára.

A termék kényelmet, maximálisan egyszerű kezelhetőséget, valamint minden típusú vonalkód megbízható beolvasását biztosítja a felhasználó számára. Az RS5100 hordható olvasót elsősorban raktári és gyártásban történő alkalmazásra tervezték, de a modern kialakításnak és a kis nyomvonalnak köszönhetően egyaránt alkalmas a vásárlók számára történő felhasználás is.

Az eszköz hosszú életciklust és kiváló vonalkód olvasási lehetőséget biztosít a felhasználó számára, amely elősegíti a kezelési idő, valamint a működési költségek jelentős mértékű csökkentését.

Két különböző olvasómotor-opcióval választható ki a vonalkód olvasási és célzói követelményeknek leginkább megfelelő kép – ami lehet LED vagy lézer is. A PRZM Intelligens képalkotó rendszeren keresztül a megapixeles érzékelőnek és a megfelelő algoritmusoknak köszönhetően mindkét képalkotó motor a piacon elsőként rögzíti a sérült, piszkos és rosszul nyomtatott 1D / 2D vonalkódokat. Ezenkívül széles látómezőt biztosít a nagyméretű vonalkódok könnyű rögzítéséhez is.

Az eszköz rendkívül könnyű, gyakorlatilag súlytalan. A dolgozó viselheti szimplán az ujjára rögzítve, a kézfej felső részére helyezve, vagy akár zsinóron fixálva is.

További hordási lehetőségek: 

  • ujjon hordható
  • kézpántra rögzíthető
  • kesztyűs használat
  • nyakba akasztható
  • övre csatolható

Az egyoldalas trigger modell kesztyűket használ; a kettős ravaszt adó modell lehetővé teszi a munkavállalónak, hogy menet közben válthassa a kezét. Mindkét modell tetejére rögzített ravasz hozzájárul az RS5100 ujj oldalára való forgatásához, a nulla közeli kiemelkedés érdekében.