Zebra TC20 ipari okostelefon - IBCS

Zebra TC20 ipari okostelefon

A Zebra TC20 ipari felhasználásra készült okostelefon. A munkavégzéshez szükséges strapabíróságot és menedzselhetőséget kombinálja egy okostelefon egyszerűségével. Az eszköz tipikus felhasználói a kijáró értékesítők és/vagy a szerviz mérnökök lehetnek, akik a készüléket a munkafolyamataik optimalizálására használhatják. Ezt támogatja az LTE kommunikáció. Az új okostelefon a kis- és középvállalatok dolgozóinak modernebb és jobb kommunikációját segíti, valamint a közszolgáltatók mobil számítógépes asszisztenseként is szolgál.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

A TC20 beépített 2D vonalkód szkennerrel, 8 MP-es kamerával és NFC kapcsolódással segíti az egyetlen gombnyomással történő adatfelvételt. Az eszköz a lehető leggyorsabb vezeték nélküli hálózati kapcsolódásra képes, legyen szó 4G-ről vagy a 802.11a/b/g/n/ac protokollról egészen a Bluetooth 4.2 BLE-ig. A 4,3”-os képernyő méret és a 800*480-as felbontás ideális munkatárssá teszik a legújabb fejlesztésű Zebra terminált.

A készülék a vállalkozások számára készült, Andorid Nougat 7.x operációs rendszerrel működik. Strapabíróságát jelentősen növeli a speciális IP 54 védelem, mely biztosítja az okostelefon cseppállóságát. Az erős és ütésálló Corning Gorilla Glass kijelző miatt akkor sem sérül meg, ha esetleg leejtik munka közben.

A TC20-re a gyártó Zebra 2 év garanciát ad. Ezen felül az IBCS Hungary 2 éves kiegészítő Essential csomagot ajánl, mely minden meghibásodás javítására szolgál.

Nincs kompromisszum: billentyűzetes és teljes képernyős kivitelben is hozzáférhető a TC20.

Alkalmazási területek:

  • kijáró értékesítők
  • vendéglátás
  • szervizmérnökök
  • kereskedelem
  • raktározás
Műszaki adatok
Gyártó: Zebra
Azonosító: TC20
Főkategória: Mobil adatgyűjtők
Alkategória: Mobil terminálok
Alkalmazási területek:kereskedelem, kijáró értékesítők, raktározás
Kijelző:Corning Gorilla Glass
Vonalkód olvasási képesség:1D, 2D
Operációs rendszer:Android
Súly:500g alatt
Környezeti ellenállóság:IP54
Működési hőmérséklet:-10 °C - 50 °C
AdatbevitelBillentyűzettel
Megszűnt termékIgen