Zebra TC51 érintő terminál

A Zebra új készüléke a TC51 billentyűzet nélküli Android 6.0 (Marshmallow) operációs rendszerrel elérhető ipari, kézi terminál-család. Erősebb külső, kétoldali trigger-gomb, fejlett akkumulátorvezérlő rendszer, a legújabb kommunikációs szabványok használata – ami jellemzi leginkább a készüléket.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

A korábbi eszközöket felülmúlva ideális használatot tesz lehetővé, pl. a megnövelt vonalkód olvasási képességével. A legújabb fejlesztésű SE4750 típusú (1D-2D) rendkívüli képességű Imager (kamera), mely akár 80 cm-ig is tud olvasni. Továbbá a tű-éles, nagyfelbontású (13MP) hátlapi kamera, a teljes, 5”-os érintőképernyő jellemzik a legújabb készüléket.

Erős napfény sem akadályozza a használatot, akár kesztyűben is. Felülmúlhatatlan biztonság a Zebra MX technológiájának alkalmazásával.

Kiforrott eszközévé válhat a vállalati mobil eszközök arzenáljának: nincs szükség külön telefonra. Igényes kivitele használhatóvá teszi a mindennapi feladatok elvégzésére. Ütés és vízálló, IP67-es tokozásának köszönhetően még a vízbe esés után is használható marad.

A TC51 WIFI képes készülékek megbízható kapcsolatot teremtenek akár WIFI, akár négy falon kívüli használat esetén is. Gyári tesztek alapján 14 órán keresztül használható.

Műszaki adatok
Gyártó: Zebra
Azonosító: TC51
Főkategória: Mobil adatgyűjtők
Alkategória: Mobil terminálok
Felhasználás szerint:ipari
Alkalmazási területek:kijáró értékesítők, szállítmányozás
AdatbevitelBillentyűzet nélkül
Megszűnt termékIgen

Ajánlatkérés