Zebra TC52/TC57 mobil terminál

A TC52/TC57  mobil terminál a rendkívül sikeres TC51/56 modellre épül, új platformot és új lehetőségeket kínálva a csúcsminőségű, nagyvállalati szintű érintésvezérléses számítástechnikában. A legjobb felhasználói élmény érhető el – az Android egyszerűségének és az alkalmazottaknak fontos üzleti funkcióknak köszönhetően a termelékenység maximalizálható és a folyamatok ciklusideje csökkenthető.

Leírás

A legmodernebb érintőképernyős technológiának köszönhetően a Zebra TC52/TC57 öthüvelykes  kijelzője  bőséges helyet biztosít a látványos és intuitív alkalmazások megjelenítéséhez, akkor is működik, ha a kijelzőre folyadék kerül, az eszköz akár kesztyűs kézzel vagy tollal is használható és erős napfényben is könnyen olvasható.

A fejlett szkennelési technológiával és a PRZM intelligens képalkotási megoldással villámgyorsan rögzíthetők a nyomtatott és elektronikus 1D és 2D vonalkódok, a kibővített működési tartomány és a széles látószög lehetővé teszi, hogy a vonalkódokat közelebbről vagy távolabbról olvassák be, míg a többirányú szkennelés intuitív munkavégzést garantál– és soha többé nem kell időt pazarolni az eszköz vonalkódhoz történő igazítására.

Az Active Edge™ Touch Zone segítségével  a felhasználók egyedi dedikált gombokat hozhatnak létre egyszerűen a kijelző mindkét oldalán, és egyetlen gombnyomással férhetnek hozzá a leggyakrabban használt funkciókhoz és alkalmazásokhoz.

Az ultranagy teljesítményű (2,2 GHz) processzor kiváló teljesítményt nyújt minden hang- és adatalkalmazásban. A Bluetooth 5.0 technológia  240 méteres hatótávolságot és az akár 2 Mbps sebességű adatátvitelt biztosít, így növeli az alkalmazások rugalmasságát és a Bluetooth perifériák (például nyomtatók és headsetek) teljesítményét, miközben a Bluetooth Low Energy csökkenti az akkumulátor ciklusidejének meghosszabbításához szükséges energiagazdálkodási követelményeket. A legújabb WiFi-fejlesztések – 2×2 MU-MIMO (multi-user multiple-input, multiple-output) -támogatása növeli a WiFi hatótávolságát és sebességét – kevesebb energiafogyasztással.

A PowerPrecision+ nagy kapacitású akkumulátor akár 14 órányi lenyűgöző teljesítményt biztosít – ez bőven elegendő a leghosszabb műszakokra is. A menet közbeni cserének köszönhetően pedig
az akkumulátorok cseréje gyors és egyszerű.

A négy új Zebra Mobility DNA megoldás páratlan értéket nyújt. A WorryFree WiFi megbízhatóan kiváló WiFi-kapcsolatokat biztosít. A PowerPrecision Console segítségével könnyen azonosíthatók az elhasználódó akkumulátorok, mielőtt azok hatással lennének a termelékenységre. A LifeGuard Analytics forradalmi ellenőrzést biztosít az operációs rendszer frissítésének folyamatában. A StageNow korlátozott módja pedig lehetővé teszi a Google Mobile Services szolgáltatáshoz való hozzáférés vezérlését – iparági újdonság.

Műszaki adatok
Gyártó: Zebra
Azonosító: TC52/57
Főkategória: Mobil adatgyűjtők
Alkategória: Mobil terminálok
Felhasználás szerint:vállalati
Alkalmazási területek:kereskedelem, kijáró értékesítők, raktározás
AdatbevitelBillentyűzet nélkül

Ajánlatkérés