Zebra TC55 vállalati digitális asszisztens

A Zebra TC55 egy ipari felhasználásra készült érintőképes eszköz. A munkavégzéshez szükséges strapabíróságot és menedzselhetőséget kombinálja egy okostelefon sokoldalúságával és egyszerűségével. Az új készülék a vállalkozások számára készült, megerősített Android Jellybean operációs rendszerrel működik.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

A TC55 beépített 1D vonalkód szkennerrel, vagy az opcionálisan rendelhető 2D szkennerrel, 8 MP-es kamerával és NFC kapcsolódással segíti az egyetlen gombnyomással történő adatfelvételt. Az eszköz a lehető leggyorsabb vezeték nélküli hálózati kapcsolódásra képes, legyen szó 4G-ről vagy a 802.11a/b/g/n rádiófrekvenciás hálózati szabványtól egészen a Bluetooth 4.0-ig.

A Zebra készülékének strapabíróságát jelentősen növeli a speciális IP 67 védelem, mely biztosítja az okostelefon cseppállóságát. Az erős és ütésálló Corning Gorilla Glass 2 kijelző miatt akkor sem sérül meg, ha esetleg leejtik munka közben.

A TC55 típusú vállalati érintőképes eszköz tipikus felhasználói a kijáró értékesítők és/vagy a szerviz mérnökök lehetnek, akik a készüléket a munkafolyamataik optimalizálására használhatják. Az új okostelefon a kis- és középvállalatok dolgozóinak modernebb és jobb kommunikációját segíti, valamint a közszolgáltatók mobil számítógépes asszisztenseként is szolgál.

A TC55-re a gyártó Zebra 2 év garanciát ad. Ezen felül az IBCS Hungary 2 éves kiegészítő IBCS Essential Plusz csomagot ajánl, mely minden meghibásodás javítására szolgál.

Főbb alkalmazási területek:

  • Kijáró értékesítők
  • Szervizmérnökök
  • Közszolgáltatók
  • Kis- és középvállalkozások

Műszaki adatok
Gyártó: Zebra
Azonosító: TC55
Főkategória: Mobil adatgyűjtők
Alkategória: Mobil terminálok
Kijelző:Blanview® LCD, Corning Gorilla Glass
Akkumulátor:cserélhető és újratölthető Lithium Ion
CPU:Dual Core 1.5GHz
Működési hőmérséklet:-10 °C - 50 °C
Környezeti ellenállóság:IP67
Vonalkód olvasási képesség:1D lineáris
Hálózati csatlakozás:Bluetooth, USB 2.0 High Speed, WLAN, WWAN
Helymeghatározás:beépített GPS
Megszűnt termékIgen
AdatbevitelBillentyűzet nélkül

Ajánlatkérés