Zebra TC72 vállalati digitális adatgyűjtő

A Zebra TC72 érintőképernyős kézi számítógépe a nagy sikerű TC7-es széria második generációs eszköze, amely egyszerű használhatóságának, kimagasló teljesítményének és  ultra robusztus kialakításának köszönhetően mindent tud, amire munkavállalójának szüksége van az ügyfelek hatékony és gyors kiszolgálásához, tegye ezt az eladótérben, a szervízben, a raktárban, vagy útközben.

Leírás

A Zebra TC72 kiváló teljesítményét 8 magos, 2,2 GHz-es processzora, 4GB RAM és 32 GB Flash memória támogatja, így vállalata bármely hang-vagy adat alapú alkalmazása könnyedén fut rajta, nagyméretű érintőképernyője pedig a könnyed kezelhetőséget biztosítja, akár erős napfényben vagy vizesen, kesztyűben vagy stylusszal is használható.

A Zebra Simulscan  alkalmazással, amely ezen az eszközön alaptartozék, nem csak vonalkódokat tud beolvasni, hanem egész dokumentumokat is, egyszerre több kóddal, szöveg- és adatmezővel, címkével, aláírással együtt.  5 MP-es előlapi és 13 MP-es hátlapi kamerájával kiváló minőségű videókat, fényképeket készíthet, vagy élő videóhívással kérhet segítséget szakértő kollégáktól egy helyszíni javítás alkalmával.

A TC72 akkumulátora akár 15 órán keresztül is kitart-a leghosszabb műszakra is elegendő, de bármikor cserélhető használat közben is. A legújabb vezeték nélküli technológiák – Bluetooth 5,0, 2 x 2 MU-MIMO  segítik a folyamatos és megbízható hálózati kapcsolat létesítését és a gyors adatátvitelt, bárhol legyenek is a kollégák.

A Zebra TC72 elődjével, aTC70-es készülék kiegészítőivel kompatibilis, így költséghatékonyan lecserélheti a régi eszközeit az újabb verzióra.

A Zebra kiegészítő Mobility DNA alkalmazásai  (Lifeguard, Power Precision Console, Stage now, Visibility Services) -amelyek közül több alaptartozék a TC72-ben-  új szintre emelhetik az eszköz hatékonyságát és a vállalati eszköz menedzsmentet.

Műszaki adatok
Gyártó: Zebra
Azonosító: TC72
Főkategória: Mobil adatgyűjtők
Alkategória: Mobil terminálok
Felhasználás szerint:ipari
Alkalmazási területek:gyártás, kereskedelem, raktározás, szállítmányozás
Operációs rendszer:Android
Kijelző méret:4.7"
CPU:Octa-core, 2,2GHz
Vonalkód olvasási képesség:1D, 2D
Memória:4GB RAM
Akkumulátor:Li-Ion
Hálózati csatlakozás:2 x 2 MU-MIMO, Bluetooth 5.0, WLAN
Működési hőmérséklet:-20 °C - 50 °C
Környezeti ellenállóság:IP65, IP67
AdatbevitelBillentyűzet nélkül

Ajánlatkérés