Zebra TC75 vállalati digitális asszisztens

A Zebra TC75 érintőképernyős kézi számítógépe lehetővé teszi a nagyvállalati környezetben dolgozók számára a folyamatos kommunikációt, valamint a zökkenőmentes hozzáférést az adatokhoz, hogy az ügyfelek a legjobb és leghatékonyabb kiszolgálást kapják.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

A Zebra terméke olyan egyszerűen kezelhető, mint egy napjainkban használatos okos mobil eszköz, mégis úgy tervezték, hogy kritikus üzemben is jól működjön és maximálisan kiszolgálja a vállalkozásban felmerülő igényeket. A 4,7 inch-es Gorilla Glass érintőkijelzőt szabadkézzel, kesztyűben vagy akár érintőceruzával is használhatjuk anélkül, hogy az adatbeviteli mód beállításait módosítani kellene.

Az eszköz akár négyszer hangosabb egy átlagos mobiltelefonnál és a zajszűrő technológiának köszönhetően a TC75 kristálytiszta érthetőséget biztosít a vonal mindkét oldalán.  Push-to-talk megoldása révén akár walkie-talkie-ként is használható, ezzel is támogatva a gyors információáramlást.

A kiegészítő applikációk, mint például az MX, vállalatok számára is biztonságosan használható operációs rendszerré teszik az Android alapon működő készüléket. Használatával kiemelt hatékonyságot érhet el a kereskedelmi területeken és a gyártásban egyaránt. A TC75-ös villámgyorsan beolvassa az 1D és 2D vonalkódokat, 8 MP-es kamerájával pedig nagy felbontású fotókat készíthetünk a dokumentációkhoz.

Az eszközt úgy tervezték, hogy megfeleljen az üzleti élet mindennapos elvárásainak. Ütés- és vízálló kivitelének köszönhetően ideális választás lehet szállítmányozással, logisztikával foglalkozó cégek számára, de hatékony segítsége lehet kijáró értékesítőknek vagy a közterületeken dolgozóknak is.

Főbb alkalmazási területek

  • Szállítmányozás
  • Logisztika
  • Kijáró értékesítők
  • Közbiztonság
  • Tárgyi eszköz menedzsment

 

Műszaki adatok
Gyártó: Zebra
Azonosító: TC75
Főkategória: Mobil adatgyűjtők
Alkategória: Mobil terminálok
Kijelző:Corning Gorilla Glass
Akkumulátor:Li-Ion
CPU:Dual Core 1.7GHz
Operációs rendszer:Android
Működési hőmérséklet:-20 °C - 50 °C
Környezeti ellenállóság:IP67
Vonalkód olvasási képesség:1D, 2D
Hálózati csatlakozás:Bluetooth, LTE, USB 2.0 High Speed, WLAN
Helymeghatározás:beépített GPS
AdatbevitelBillentyűzet nélkül
Megszűnt termékIgen

Ajánlatkérés