Zebra TC77 ipari digitális adatgyűjtő

A Zebra TC77 érintőképernyős kézi adatgyűjtője a nagy sikerű TC75-ös modell második generációs verziója, amely kimagasló teljesítményének, a legújabb vezeték nélküli és helymegatározó technológiák alkalmazásának és ultra robusztus kialakításának köszönhetően minden körülmények között megbízható és hatékony munkaeszköze a szállítmányozás és logisztika területén dolgozó munkatársaknak.

Leírás

4. 7 inches, Gorilla Glass kijelzője akkor is működik, ha nedvesség vagy erős napsütés, fény éri, gyakorlatilag karcmentes felületét kesztyűben vagy vizes kézzel is könnyedén kezelheti. Androidos rendszere biztosítja munkatársainak az ismerős felépítést, legújabb, 8 magos 2,2 GHz-es processzorának és 4GB memóriájának köszönhetően pedig bármilyen grafikus interkatív applikációt gond nélkül futtathat rajta.

A fejlett szkennelési technológia lehetővé teszi az elektronikus és nyomtatott (1D/2D)vonalkódok, köztük a Digimarc villámgyors leolvasását, függetlenül az vonalkód állapotától.

3 mikrofonja és extra zajszűrője a legjobb audió élményt nyújtja, míg az 5 MPixeles elülső kamera lehetővé teszi a videohívást és a legújabb helymeghatározási technológiát (VLC) is. 13 MPixeles színes hátsó kamerja rendkívül részletes fényképeket és videókat rögzít, így könnyítve meg a szervíz- vagy értékesítő munkatársak mindennapjait.

Strapabíró kialakításának (IP65/67) köszönhetően akár 2,4 m magasról is számtalanszor leejthető, és szélsőséges időjárási körülmények között is megbízhatóan működik.

A TC77 akkumulátora akár 15 órán keresztül is kitart-a leghosszabb műszakra is elegendő, de bármikor cserélhető használat közben is. A legújabb vezeték nélküli technológiák – Bluetooth 5,0, 2 x 2 MU-MIMO  segítik a folyamatos és megbízható hálózati kapcsolat létesítését és a gyors adatátvitelt, bárhol legyenek is a kollégák.

A Zebra TC77 elődjével, aTC75-ös készülék kiegészítőivel kompatibilis, így költséghatékonyan lecserélheti a régi eszközeit az újabb verzióra.

A Zebra kiegészítő Mobility DNA alkalmazásai  (Lifeguard, Power Precision Console, Stage now, Visibility Services) -amelyek közül több alaptartozék a TC77-ben-  új szintre emelhetik az eszköz hatékonyságát és a vállalati eszköz menedzsmentet.

Műszaki adatok
Gyártó: Zebra
Azonosító: TC77
Főkategória: Mobil adatgyűjtők
Alkategória: Mobil terminálok
Felhasználás szerint:ipari
Alkalmazási területek:kijáró értékesítők, közigazgatás, raktározás, szállítmányozás
Operációs rendszer:Android
Kijelző méret:4.7"
CPU:Octa-core, 2,2GHz
Vonalkód olvasási képesség:1D, 2D
Memória:4GB RAM
Akkumulátor:Li-Ion
Hálózati csatlakozás:2 x 2 MU-MIMO, Bluetooth 5.0, WWAN
Működési hőmérséklet:-20 °C - 50 °C
Környezeti ellenállóság:IP65, IP67
AdatbevitelBillentyűzet nélkül

Ajánlatkérés