Zebra TC8300 érintő terminál - IBCS

Zebra TC8300 érintő terminál

A Zebra TC8300-as a forradalmi megjelenésű TC8000 ipari terminál család legújabb tagja.  Még erősebb  processzor, több memória, gyorsabb Wi-fi kapcsolat, akár három műszakon át használható akkumulátor, még robosztusabb és ergonómikusabb forma jellemzi leginkább a készüléket.

Leírás

A Zebra új eszköze ugyanazzal az ergonómikus érintőképernyővel rendelkezik, mint elődje a TC8000, amelynek  innovatív dőlésszöge lehetővé teszi, hogy a szkennelés és a képernyő leolvasása a készülék mozgatása „billegtetése” nélkül történjen. Így nem csak  14%-kal nagyobb munka hatékonyság növekedés tapasztalható, de a dolgozók csuklómozgásait és ennek köszönhető kifáradását is 55%-kal csökkenti.

Adatolvasási képességei kiválóak, gyakorlatilag bármilyen vonalkódot bármilyen minőségben és miden irányból képes leolvasni. Ötféle olvasótípussal rendelkezik:

  • 1D/2D,
  • nagytávolságú (21 m-ig) olvasásra,
  • széles(akár 10 cm) kiterjesztésű kódok közeli olvasására és
  •  DPM olvasásra is alkalmas.

Az iparágban az elsőként az eszköz akkor is képes scannelni, ha nem kézben tartják, hanem csípőre vagy vállra van akasztva, vagy a kocsira van erősítve. Kétféle modell választható; közeli, 15 cm-ig vagy távoli, 60 cm-től történő beolvasásra alkalmas.

A TC8300 az All-Touch terminál emulációs alkalmazással  gyorsan, könnyedén alakítja át a hagyományos „zöld képernyős”  alkalmazásait elegáns, intuitív érintőképernyővé. Így egyszerűsíthető és felgyorsítható az adatbevitel folyamata.

Robusztus kivitele alkalmassá teszi a legszélsőségesebb raktári körülmények közötti folyamatos használatra. Poros, vizes környezetben, mélyhűtött raktárakban, és nagy hőingadozásnak kitett helyeken is kifogástalanul működik.

A gördülékeny üzemeltetéshez az egyedülálló IBCS Essential Plusz karbantartási szolgáltatást kínáljuk, amely a normál használat mellett előforduló valamennyi meghibásodásra fedezetet nyújt, beleértve a véletlenszerű törést és sérülést.

Főbb alkalmazási területek:

  • Raktárak
  • Logisztikai központok
  • Kiskereskedések
  • Gyártás
  • Hűtőházak, akár -20°C-ig
Műszaki adatok
Gyártó: Zebra
Azonosító: TC8300
Főkategória: Mobil adatgyűjtők
Alkategória: Mobil terminálok
Memória:32 MB RAM
Kijelző méret:4"
WLAN csatlakozás:802.11 a/b/g/n/ac/d/h/i/r/k/w
CPU:Octa-core, 2,2GHz
Alkalmazási területek:gyártás, raktározás
Akkumulátor:7000 mAh li-Ion
Hálózati csatlakozás:2 x 2 MU-MIMO, Bluetooth 5.0, WLAN
Kijelző:Corning Gorilla Glass
Környezeti ellenállóság:IP65
Működési hőmérséklet:-20 °C - 50 °C
Operációs rendszer:Android
Vonalkód olvasási képesség:1D, 2D, 2D extended range, DPM
AdatbevitelBillentyűzet nélkül