Zebra WT41N0 csuklóterminál

A Zebra WT41N0 típusú hordozható csuklóterminál új szintre emeli a munkavégzés hatékonyságát és pontosságát valamennyi raktári árumozgatást végző és csomagoló munkahelyen dolgozó számára.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

A WT41N0 ergonomikus kialakítása maximális rugalmasságot biztosít a munkavégzéshez: a dolgozó mindkét keze szabad, az ujjra erősített szkenner jobb vagy balkezes használatot egyaránt támogat, a készülékhez csatlakoztatható fejhallgató révén pedig beszédhang vezérelt komissiózás is megvalósítható.

A WT41N0 csuklóterminál robusztus kialakítása a legkülönfélébb alkalmazási környezetekben teszi lehetővé a készülék használatát – a poros raktárakban, hűtőházakban, postai szortírozók mellett egyaránt helytáll. Gyakorlatilag minden ma népszerű WLAN hálózattal együttműködik – 802.11a/b/g/n -, ezért az üzleti alkalmazáshoz való kapcsolat folyamatosan biztosított. A szedési műveletek pontossága garantált, hiszen a dolgozó azonnali visszajelzést kap, ha más terméket választ az elvárt helyett. Ez a téves kiszállításból eredő költségeket jelentősen csökkenti.

A WT41N0 csuklóterminál sokféleképpen használható: teljesen hangvezérelt, csak billentyűzetes, érintőképernyős, valamint billentyűzetes adatbevitellel kombinált hangvezérlet alkalmazásokban.
A készülék a derékon övre, illetve a csuklóra rögzítve hordható. Vonalkód olvasáshoz gyűrűszkenner kapcsolható a készülékhez – 1D-s lézeres RS419 gyűrűszkenner vagy pedig a 2D-s RS509 imager. Az olvasók ipari kivitelezésűek, nagyteljesítményűek, és megbízhatóan olvassák a rossz minőségű vagy sérült kódokat is. Az RS509 fotó készítésére is alkalmas.

Műszaki adatok
Gyártó: Zebra
Azonosító: WT41N0
Főkategória: Mobil adatgyűjtők
Alkategória: Mobil terminálok
Vezeték nélküli:Vezetékes
Hálózati csatlakozás:WLAN
AdatbevitelBillentyűzet nélkül
Megszűnt termékIgen

Ajánlatkérés