Zebra XR480 RFID olvasó

A BCS Hungary az RFID alkalmazások területén is kész megoldásokat kínál. A legújabb fejlesztésű, Symbol XR480 UHF RFID olvasó felülmúlhatatlan felügyeleti és vezérlési képességekkel bír ezen az új technológiai területen.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

Az XR400 olvasó alapjain kipróbált XR480 olvasó maximális funkcionalitást kínál a vállalati szintű nagyméretű RFID rendszerek alkalmazásánál. Az XR480 platformot úgy hozták létre, hogy segítsen a vállalati felhasználóknak versenyképes előnyt elérni. Ezt az előnyt a raktár átláthatóságával, a folyamat hatékonyságával éri el, így eredményesen csökkenti a költségeket és növeli a jövedelmezőséget.

Az XR480 megbízható és hatékony tag-olvasási képességeivel megszűnik a sűrű telepítés esetén felmerülő interferencia problémája. A szabvány-alapú XR480 problémamentesen integrálható a meglévő IT-infrastruktúrába. A stabil RFID funkcionalitás tartalmazza a szabványos háttér-platformokat, az alkalmazás támogatást és az együttműködést más vagyontárgy felügyeleti eszközökkel – mint pl. targonca és futószalag.

Az ETSI 302 208 szabvány támogatásával az XR480 az egyetlen Windows CE alapú EPC megfelelőségű UHF RFID olvasó, amelyhez maximum nyolc antennával csatlakozhatunk, ezzel is javítva a rendszerünk rugalmasságát és csökkentve a bonyolultságát. Az XR-sorozat opcionálisan támogatja az IBM WebSphere RFID Device Infrastructure (WRDI) technológiát, így beágyazott Java platformot nyújt a vállalati IT környezetbe való stabil integráláshoz.

Következő generációs teljesítmény és menedzselhetőség

Az XR480 maximális rugalmasságot biztosít az RFID telepítéseknél. A kiváló olvasási sebesség és a bővített olvasási távolság az XR480-at a különböző RFID alkalmazások ideális eszközévé teszik – Kapuolvasó, futószalag olvasó, áruházi szint és üzlet-bejárat.

Az alkalmazás-specifikus telepítés lehetővé teszi a gyors és problémamentes vállalati integrációt, ezzel is tovább csökkentve az implementációs időt és költségeket. A továbbfejlesztett adatgyűjtési képességek – szűrés, felhasználó által definiálható csoport, szelektív láthatóság – finomított valósidejű információt és vállalati szinten növelt előnyöket jelent. A riasztók, fényérzékelők és egyéb vagyonvédelmi eszközök csatlakoztathatósága az üzleti folyamatok tág terét nyújtja.

Mindezeken túl az összes telepített XR480 RFID olvasó egy központi helyről felügyelhető és kezelhető ezzel is drámaian leegyszerűsítve és csökkentve a mindennapi munkák költségeit.

A funkcionalitás és lehetőségek kibővítése a Direct Application Hosting révén

Az XR480 azzal is növeli a termelékenységet, hogy lehetővé teszi alkalmazások közvetlen beágyazását. Például az IBM WRDI modulja beágyazható az XR480-ba, ezzel egy biztonságos Java platformot nyújtva a logisztika számára, javítva a raktár-kezelést, és a termékek jobb követését nyújtva a teljes ellátási lánc mentén. Így létrehozhatunk egy „intelligens” RFID olvasót, amely automatizálja és menedzseli a bejövő RFID adatokat.

A WRDI alkalmazások feldolgozzák és szűrik a bejövő RFID adatokat a felsőbb IT rendszer felé, biztosítva a kritikus RFID eseményeket a vállalati IT rendszer számára. Ezek az események szolgáltathatnak kereskedelmi trend-analíziseket a menedzsment számára, a döntéselőkészítő eszközökkel pedig csökkenthetők a raktárkészletek és így a költségek is. Az alkalmazott ipari szabványnak számító Windows CE operációs rendszerrel a vállalatnál használt szoftver platformok komplexitása csökkenthető.

Motorola XR480 javasolt alkalmazási területek

  • szállítmányozás, logisztika
  • raktári árumozgatás
  • kereskedelemben leltározás
  • áruellenőrzés és osztályozás gyártásnál

Teljes életciklus támogatás

A Symbol Motorola a gyártott eszközökön túl komplett szerviz szolgáltatásokat is nyújt, ezzel is biztosítva azt, hogy az alkalmazott RFID rendszerekből a legtöbbet lehessen kihozni.

Ajánlatkérés