Zebra ZD220d Asztali termo címkenyomtató - IBCS

Zebra ZD220d Asztali termo címkenyomtató

A legújabb ZD220d sorozatú nyomtató a Zebra asztali nyomtató családjának legnagyobb mennyiségben gyártott termo nyomtatójának a GC420d-nek az utódja.

Leírás

A legújabb ZD220d sorozatú nyomtató a Zebra asztali nyomtató családjának legnagyobb mennyiségben gyártott termo nyomtatójának a GC420d-nek az utódja. Az új ZD220 sorozat az összes asztali, közepes és ipari Zebra nyomtatóval kompatibilis, – akár felváltva – küldhetünk EPL vagy ZPL nyelvű címkenyomtató parancsot, a nyomtató mindkettő program nyelvet felismeri és szimultán kezeli. A nyomtató csak 203dpi felbontással érhető el.
Az ZD220d egy termo-nyomtató, azaz hőérzékeny termo-címkére tudunk vele nyomtatni. Előnye ennek a nyomtatásnak, hogy nincs szükség hozzá festékszalagra. A közvetlen termo-nyomtatás esetén a fej védelme szempontjából különösen fontos a megfelelő címketípus választás, és a nyomtatófej rendszeres tisztítása.
A ZD220d kagylóhéj formában nyíló (OpenACCESTM formaterv) fedőlapja biztonságos és egyszerű használatot biztosító dupla falú szerkezet. A nyomtatók átlátszó fedőlapja felnyitás nélkül biztosítja a címkékre való rálátást. A nyomtató 256MB-os Flash memóriája, elegendő címke formátumok és karakter készletek állandó tárolására alkalmas.
A nyomtató csak USB csatlakozással érhető el.

Műszaki adatok
Gyártó: Zebra
Azonosító: ZD220d
Főkategória: Nyomtatók
Alkategória: Asztali nyomtatók
Súly:1,1 kg
Alkalmazási területek:belépőjegy nyomtatás, játékszelvény nyomtatás, kiskereskedelem, postai szolgáltatások, egészségügy
Működési hőmérséklet:4,4 °C - 41 °C