Zebra ZD220t Asztali termo-transzfer címkenyomtató - IBCS

Zebra ZD220t Asztali termo-transzfer címkenyomtató

A legújabb ZD220t sorozatú nyomtató a Zebra asztali nyomtató családjának legnagyobb mennyiségben gyártott termo-tramszfer nyomtatójának a GC420t-nek az utódja.

Leírás

A legújabb ZD220t sorozatú nyomtató a Zebra asztali nyomtató családjának legnagyobb mennyiségben gyártott termo-tramszfer nyomtatójának a GC420t-nek az utódja. Az új ZD220 sorozat az összes asztali, közepes és ipari Zebra nyomtatóval kompatibilis, – akár felváltva – küldhetünk EPL vagy ZPL nyelvű címkenyomtató parancsot, a nyomtató mindkettő program nyelvet felismeri és szimultán kezeli. A nyomtató csak 203dpi felbontással érhető el.

Az ZD220t egy termo-transzfer nyomtató, amely az jelenti, hogy nyomtathatunk akár termo-címkére, akár normál papír vagy műanyag alapú címkére, termo-festékszalag segítségével.

A ZD220t kagylóhéj formában nyíló (OpenACCESTM formaterv) fedőlapja biztonságos és egyszerű használatot biztosító dupla falú szerkezet. A nyomtatók átlátszó fedőlapja felnyitás nélkül biztosítja a címkékre való rálátást. A nyomtató 256MB-os Flash memóriája, elegendő címke formátumok és karakter készletek állandó tárolására alkalmas.

A nyomtató csak USB csatlakozással érhető el.

Műszaki adatok
Gyártó: Zebra
Azonosító: ZD220t
Főkategória: Nyomtatók
Alkategória: Asztali nyomtatók
Súly:1,1 kg
Alkalmazási területek:belépőjegy nyomtatás, játékszelvény nyomtatás, kiskereskedelem, postai szolgáltatások, egészségügy
Működési hőmérséklet:4,4 °C - 41 °C