Zebra ZD420 asztali címkenyomtató - IBCS

Zebra ZD420 asztali címkenyomtató

A ZD420-as a Zebra asztali nyomtató családjának legújabb modellje, amely a korábbi GK420 és GT800 nyomtatókat váltja le. Az új ZD420 a GT800-as nyomtatóhoz hasonlóan 74 méter vagy 300 méter hosszú festékszalaggal is használható. A ZD410-es nyomtató legnagyobb előnye a korábbi asztali nyomtatókhoz képest, hogy moduláris felépítésű.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

A ZD410-es nyomtató legnagyobb előnye a korábbi asztali nyomtatókhoz képest, hogy moduláris felépítésű. Utólag bővíthetőek az interfészek, az alapváltozat USB port mellett RS232 és LAN port külön rendelhető, illetve a vágó egység illetve leválasztó modul is elérhető.

Az új nyomtató előnye a régebbi G sorozatú nyomtatóhoz képest, hogy a kiegészítő opciók (vágóegység, címkeleválasztó, RS232 port vagy Ethernet port) egyszerűen a helyszínen utólag illeszthető a nyomtatóhoz.  Illetve az asztali Zebra nyomtatók között elsőként a nyomtatófej felbontása is megváltoztatható nyomtatófej kit segítségével.

A ZD420 sorozat az összes asztali, közepes és ipari Zebra nyomtatóval kompatibilis. Különlegessége, hogy a nyomtatóra – akár felváltva – küldhetünk EPL vagy ZPL nyelvű címkenyomtató parancsot, a nyomtató mindkettő program nyelvet felismeri és szimultán kezeli. Mindezt alapkiépítésben, „firmware” csere igénye nélkül. A nyomtató a LinkOS segítségével más nyomtató nyelveket is ismer.

A ZD420 termo-transzfer elven működik, amely az jelenti, hogy termo-címkére vagy papírra nyomtathatunk, vagy akár normál papír vagy szintetikus címkére festékszalag segítségével.

A ZD420 nyomtató normál vagy kórházakban használható egészségügyi változatban is rendelhető. Az egészségügyi változat fehér színű, a fertőtlenítőszereknek ellenálló burkolattal lett ellátva, biztosítva a legmagasabb fokú elvárásokat.

Főbb alkalmazási területek:

  • Kiskereskedelem
  • Belépőjegy nyomtatás
  • Postai szolgáltatások
  • Játékszelvény nyomtatás
  • Egészségügyi alkalmazások