Zebra ZD420 asztali festékkazettás nyomtató

A ZD420-as a Zebra asztali nyomtató családjának legújabb modellje, amely már festékszalag-kazettával rendelhető. A festékszalag-kazetta legnagyobb előnye a hagyományos festékszalaggal szemben, hogy pár másodperc alatt cserélhető és kizárhatóak olyan hibák, amik a hagyományos szalagos nyomtatók esetén előfordultak.

A keresett termék már nem kapható. Kérjük tekintse meg aktuális kínálatunkat, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Leírás

A Zebra új nyomtatójának előnye a régebbi G sorozatú nyomtatóhoz képest, hogy a kiegészítő opciók (vágóegység, címkeleválasztó, RS232 port vagy Ethernet port) egyszerűen a helyszínen utólag illeszthetőek a nyomtatóhoz. Ráadásul az asztali Zebra nyomtatók kötött elsőként a nyomtatófej felbontása is megváltoztatható nyomtatófej kit segítségével.

A sorozat az összes asztali, közepes és ipari Zebra nyomtatóval kompatibilis. Különlegessége, hogy a nyomtatóra – akár felváltva – küldhetünk EPL vagy ZPL nyelvű címkenyomtató parancsot, a nyomtató mindkettő program nyelvet felismeri és szimultán kezeli. Mindezt alapkiépítésben, „firmware” csere igénye nélkül. A nyomtató a LinkOS segítségével más nyomtató nyelveket is ismer.

A ZD420 termo elven működik, amely az jelenti, hogy termo-címkére vagy papírra nyomtathatunk, akár normál papír vagy szintetikus címkére festékszalag segítségével.

Az egészségügyi változat fehér színű, a fertőtlenítőszereknek ellenálló burkolattal lett ellátva, biztosítva a legmagasabb fokú elvárásokat.

Ajánlatkérés